Imam jedan manji i sporiji disk na kome su 2 particije: XP i podaci. Imam i jedan veci i brzi prazan. Cime i kako mogu da kloniram ovaj prvi na drugi ali da istovremeno on odmah aktivno radi i ucitava OS kao prvi kad se prvi makne iz kompa a hocu na tom drugom vecem da stavim jos jednu particiju na kome ce biti 7. Kako sve ovo?
A ja hocu ceo disk na taj brzi, znaci obe particije i sa XP i podacima. Pa posle da dodam 3 pariticiju na novi. To cudo kako radi? Da li iz XP ili moze da butuje svoje neko okruzenje?
Možeš da kopiraš ceo disk, sve particije pa i da im odrediš kolike će da budu na novom disku. Najbolje da startuješ alatku sa hirens bootcd-a.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: A ja hocu ceo disk na taj brzi, znaci obe particije i sa XP i podacima. Pa posle da dodam 3 pariticiju na novi. To cudo kako radi? Da li iz XP ili moze da butuje svoje neko okruzenje ::
Zar ti nije lakse da na tom novom(dok je jos prazan) napravis 3 particije, odredis koliko koja ce ti biti, pa posle sa acronis-om ili ghost-om sa hiren`s CD-a kloniras win sa tog starog na novi na C particiju i posle boot-ujes sa novog i podatke sa starog prebacis na novi na d: ili e:?
Ne mozes to izvesti iz win-a, jer ti je taj os u procesu.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: A ja hocu ceo disk na taj brzi, znaci obe particije i sa XP i podacima. Pa posle da dodam 3 pariticiju na novi. To cudo kako radi? Da li iz XP ili moze da butuje svoje neko okruzenje :: :: Hval :: ::
Možeš da kloniraš koliko god hoćeš particija. Ili kompletan disk, pa posle resize-uj koliko hoćeš.
:: A ja hocu ceo disk na taj brzi, znaci obe particije i sa XP i podacima. Pa posle da dodam 3 pariticiju na novi. To cudo kako radi? Da li iz XP ili moze da butuje svoje neko okruzenje :: :: Hval :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.