Drustvo, jurim vec nedeljama interni (laptop) WD Scorpio Black 2.5` od 750GB i eksterni Prestigio DataRacer III od 2TB, zna li neko gde ova 2 HDD-a imaju da se nadju kod nas u Beogradu????
Nema nigde ovih HDD-a nedeljama (ma i duze), sve sam pregledao, a za DataRacer III sto ga navodno ima u Gigatronu po podacima ITsvet-a, nije tacno, tamo ga nemaju odavno.
Ja sam pre nedelju dana uzeo Scorpio 500GB Black u Emm*ju, na sajtu su imali i 750GB ali mi je nepotreban toliki kapacitet, sada trenutno ga nemaju na stanju ali pozovi (ako već nisi) i pitaj da li će ga možda nabavljati ili ga mogu nabaviti po narudžbini.
Molim , i drugi put. Inače koliko sam uspeo da uporedim cene kod njih su diskovi za laptopove najjeftiniji, a pregledao sam sve moguće, meni poznate firme.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.