Da li me neko moze uputiti gde da uzmem medije, koliko kosta i kako to radi na Lightskribe diskovima? Kako on to reze sliku i test, na poledjinu ili tamo gde se reze inace?
E hvala. A da ne znas koliko dingera je komad bar odprilike, je li to nesto luksuzno ili moze da se priusti? :)
:: Najpovoljniji su ti u Contrel-u (podzemni prolaz dom Omladine-Nušićeva) ako si iz BG-a. Ispisuje se na poleđini-tamo gde se ne reže :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ :: Moje sokoćal :: Sempron 14 :: Asus M4A89GTD PRO/USB :: 2*1GbGb DDR3 Kingston HiperX 160 :: Čifteković 0,35K :: WD Bleki 1T :: ::
Sistemski drajver i namenski softver, mada i sami programi za rezanje imaju podršku i za slike. Ja koristim droppix Label Maker i super radi posao a za njega imaš puno urađenih primera i jednostavno se kreiraju i novi. Posle kreiranja slike jednostavno je `odštampaš` na medijum sa strane gde bi ga i inače obeležavao nalepnicom, flomasterom ili već nekako. Ja sam ih dosta narezao do sada i veoma lepo izgledaju, jedino dugo traje. Inače jako je bitno sa kojim rezačem praviš sliku jer svaki od njih je pravi drugačije, na nekima se poznaje da je slika kreirana iz koncentričnih krugova, na nekima je to lepo sakriveno, na nekima je slika oštra na nekima blago zamućena. Meni Asus odrađuje odličan posao ali rezač u HP laptopu pravi za nijansu tamniju sliku.
Je po meni bolji ali malo ili, cini mi se, jedan proizvodjac je pravio medije. Bolja slika sa gornje strane + mnogo cool opcija `rezanja` slike na ne iskorisceni dodnji deo medija. :o)
AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB ATA Maxtor 160GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLL
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.