Nece fortmat - Kingston (Skumedi) 16gm - DT Mini slim
STRANA 1 OD 1
RyZeeR
Nece fortmat - Kingston (Skumedi) 16gm - DT Mini slim
01.03.2011. 17:04
T34122
status: user broj poruka: 113
Pozdrav svima,
imam pomenuti USB fles koji je odjednom prestao da funkcionise... nije bio pod vodom, nije bio ispod stolice, nisu se deca igrala :) Znaci bio je na cuvanom mestu. Kada ga ubacim odma mi trazi da ga formatiram, iako to ne zelim posto imam dosta podataka koje bi sacuvao (zadrzao), bio sam prinudjen da uradim, ali ni to ne pomaze. Pokusao sam sa XYZ programima nijedan ga ne identifikuje, (J:/ incorrect function).
Нађи програм `Data Doctor Recovery - Pen Drive`. Тако се зове програм када се распакује, а инсталациони фајл је `USBDriveDatReco2.0.1.5`. Неке фајлове спасава у оригиналу, а неке са неком чудном екстензијом коју, најчешће, отвара оригинални пакер. Некима имена измеша.
Ја сам га скинуо са `www.warez-bb.org`.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.