Kupio sam HDD Western Digital 1TB, WD10EARS, pre dva meseca i od samog pocetka se gasio u toku rada. U pocetku sam mislio da je do ploce ili sata kabla ali promenio sam kablic i ubo ga u drugi prikljucak na ploci, ali i dalje se desava da posle nekog vremena kad udjem u my computers njega ne vidi. Taj hdd mi sluzi samo za skladistenje podataka. I kad udjem u bios ni tamo ga ne vidi, onda moram da otvorim kuciste i skinem napajanje i ukljucim ponovo i onda proradi (naravno da ovo radim dok je komp ugasen). Ako ima neki savet sta da radim. Hvala
Uvek treba zaobici green varijantu, iako ja licno nemam lose iskustvo, nisu nesto pouzdani, a performanse nisu ni blizu zadovoljavajuceg... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ok, to sam i ja znao ,nego me ineresuje da li je jos neko imao slicno iskustvo ovakve prirode? Najveci mi je problem sto je taj hard polu pun i gde cu sad sa svim tim ako trebam da ga reklamiram? :))
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.