ubudzio sam neki vent sa unutrasnje strane koji ladi ko lud i ima neki koji s prednje strane uvlaci vazduh ali on je slab. pre stavljanja sisemski hdd je isao i do 40c sad ne moze da predje 29c a ostala dva su oko 26c. jel to ok temperatura za rad? da nisam preterao mozda :)
da mi stigne sa popravke/daju novu! ceo komp mi je default ova 8400 mi je pozajmio raic, otkljucam u X4 stavim u ride0 ona dva aaks i miran sam 2god barem! :)
ok onda su ove brojke zlatna sredina! e samo da ti pomenem da cuvas tu 4870x2, meni je riknula takva pre ned dana i cekam ponedeljak da uzmem neku drugu!! jel referentna i ako je izasla iz garancije prodaj obavezno :) inace je monstrum
Mozda ti je riknula od visokih temp koje postize, ali sam joj ja odmah namestio poseban kuler arctic cooling accelero xtreme 4870x2, s`kojim joj temp ne prelaze pod max opterecenjem 60C... Mada je jos uvek pod garancijom...
po cenu hladjenja( u igrama se vrtela na 60% skoro kao mlaznjak se cula ) ali zato temperature su islo u leru 52 u loadu 72-73 uz dobro provetreno kuciste. tako da ne verujem da je temp. od jednom se zamrzla slika i tu je bio kraj! ko zna sta je crklo.... ok dok ti je pod garancijom i sa accelero miran si
Samo sto se kod ovog hladjenja nista ne cuje, dal se vrtrli na 100% ili na 30%, i jos imaju posebni pasivni hladnjaci koji se lepe na memorije, i na ostale delove...
:: po cenu hladjenja( u igrama se vrtela na 60% skoro kao mlaznjak se cula ) ali zato temperature su islo u leru 52 u loadu 72-73 uz dobro provetreno kuciste. tako da ne verujem da je temp. od jednom se zamrzla slika i tu je bio kraj! ko zna sta je crklo.... ok dok ti je pod garancijom i sa accelero miran s :: ::
lakse je pronaci bin ladena nego taj primerak :) ali dobro zato sam kupio sluske od kojih apsolutno nista ne cujem osim igre! inace me je najvise iznerviralo sto mi je riknula u sred prelazenja dead space2, sa ovom 8400gs ni ne pomisljam da probam, ali odradjuje mi posao ovih dana i to je dovoljno!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.