Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Serijski elektronike i harda?
STRANA 1 OD 1
Viske Serijski elektronike i harda? 21.02.2011. 23:29 T33874

status: user
broj poruka: 115
Momci trebala bi mi mala pomoc... elem hd o kome je rec je maxtor diamondmax20 slim verzija kao seagate. crkla mu je elektronika i ja bih rado da je zamenim ali je izglda vec neko menjao... tj nisam siguran ali po srafovima vidim da je skidana. Mene jelte sada interesuje mogu li i kako da ustanovim jeli ta elektronika zaista od tog hard diska ili nije. Ako neko zna resenje ove zagonetke tj ako se kako moze ustanoviti mozda preko nekog serijskoili...
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Serijski elektronike i harda? 22.02.2011. 00:50 #297777

status: user
broj poruka: 19012
zajedno sa elektronikom treba da se menja i firmware.. i jos neke stvari.. i pitanje dal` ce i tad da proradi.. tako da.. reci adio i uzmi novi hard, nije vredno truda

:: Momci trebala bi mi mala pomoc... elem hd o kome je rec je maxtor diamondmax20 slim verzija kao seagate. crkla mu je elektronika i ja bih rado da je zamenim ali je izglda vec neko menjao... tj nisam siguran ali po srafovima vidim da je skidana. Mene jelte sada interesuje mogu li i kako da ustanovim jeli ta elektronika zaista od tog hard diska ili nije. Ako neko zna resenje ove zagonetke tj ako se kako moze ustanoviti mozda preko nekog serijskoili..
:: Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs