Mislim da imam problem sa brzinom kada kopiram fajlove na Fles disk, naime konkretno kad prebacijem neki film oko 700mb, brzina prenosa je oko 3.3mb/s mislim da je to sporo. Komp je star 2 god. ima USB 2.0, fles disk konkretno Transcend 8 GB U cemu je problem HVALA
Nema tu problema, to ti je to. Zaboravljaš da i u samom flash drajvu imaš kontrolor. Iz tog razloga se i razlikuju brzine prenosa od drajva do drajva. Plus i sama flash memorija ima svoju brzinu upisa. To što ti imaš je i neka najsporija kombinacija na koju može da se naleti. Nezgodno je kad proizvođač upari spor kontrolor sa velikim kapacitetom. Neki proizvođači na sajtovima navedu brzinu transfera. Recimo oni beli Kingstoni ima brzinu upisa 4 MB/s. Taj tvoj model je verovatno u toj nekoj klasi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.