E vako resio ja da se malko igram sa windows anytime upgrade, naravno nije uspelo medjutim desilo mi se nesto sto nikada do sada nisam video.
Naime posle ove male avanture nesto se dogodilo sa D particijom i ne mogu nista da prebacim na nju, dakle kada pokusam da kopiram nesto sa C particije ili externog drive-a izbaci mi prozor da je navodno particija neispravna sa nekim error fileom koji pocinje sa 8x007 nesto nesto. Da napomenem da mogu da kopiram iz nje i koristim sve u njoj.
Ma mozes slobodno, isto je sve. Ako nemas pojma gde je sta, upitaj RUN liniju u 7mici :)
Znam za taj problem, jer je jednom ortak dizao XP.....ponovo, i nije mogao nista da kopira na tu particiju, ali da je cita mogao je. Iako je istovetno definisan computername i user. Pa je ta cela particija morala da se redifinise preko tog securityja. Od tada pa i ubuduce je radila normalno. I njemu je neki program zeznuo win, pa je sve doslo do toga.
Moguće da ti je windows zaključao write za čitavu particiju dok ne obavi upgrade. Upgrade je onda prsao a win zaboravio da vrati sve kao što je bilo, pogledaj u security opcijama za c: da li je dozvoljen i upis ili samo čitanje.
Nedavno sam morao da radim taj anytime upgrade kako bi prebacio grčki win7 na engleski jer home verzija ne može da koristi language pack-ove. Prošlo je kako treba.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.