HDD(640GB) ima kabl sa 2 usb-a, lampica svetli ali ni jedan racunar ga nevidi(osim nekog levog laptopa). Prvo sam rekao da su napajanja kompova slaba(malo verovatno), a onda da udju u device manager/... i da ga formatiraju(ako ga tamo vide). Kolega mi je u oba slucaja rekao da ne lupam...Posto se HDD nalazi u nekoj tamo firmi, pokusavamo da problem resimo na daljinu...Molim za misljenje!Hvala.
Mozda su prednji USB portovi i dobri, ali sam kabel koji ih povezuje sa plocom je ili predugacak ili pretanak/nekvalitetan pa pravi problem sa ex.Hdd-om.Uobicajen problem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: prednji USB portovi....kakva firma....kada prikljuce ext.hdd na plocu direktno, sve je o :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.