Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Pao mi eksterni HDD 1,5 TB sa stola!
STRANA 1 OD 1
dragan06 Pao mi eksterni HDD 1,5 TB sa stola! 27.01.2011. 14:02 T33103

status: user
broj poruka: 294
Pao mi je eksterni WD 1,5 TB. Komp sa XP ga otvara/vidi se sta ima u njemu ali dalje nista. Niti kopira sa njega, niti pusta failove, a XP upozorava da ne moze da ga otvori. Da li iko zna neki program ili nacin da spasim failove sa HDD?
Dragan06
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 27.01.2011. 14:07 #288333

broj poruka: 4054

pao je na tepix .. parket .. beton ? .. dok je radio ? otvori kutiju i izvadi hdd napolje i spoji ga direkt ..
gile23 ... 27.01.2011. 14:09 #288335

broj poruka: 9121
Stavi ruku i oseti da li vibrira. Tako je meni pao WD Passport 320 GB na beton, radio par dana i crko :(.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu pa barem ``vidi``fajlove 27.01.2011. 16:15 #288369

broj poruka: 826
ali valjda nije nista bitno na njemu,jer ako budes morao da ``vadis`` podatke iz njega,kostace te vise nego da kupis novi takav,mislim ako je otegao papke./...
tortojed Da li si probao da zatrazis `properties` jednog od fajlova/foldera. 27.01.2011. 19:50 #288507

broj poruka: 10999
Ako ti pokazuje neku `normalnu` vrednost velicine fajla (a ne `0 bytes`) onda ces mozda moci da ih prekopiras na neki ispravan medij uz pomoc programa tipa `unstoppable copier` ili `bad copy`...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs