Pre nekih 3god prodao sam moj stari racunar i ostao mi hdd. Ja lepo kupim fioku i sad ga koristim kao externi. Zadnji put kad sam ga koristio pre nekih mesec ipo dana lepo je radio. Planirao sam nesto da prebacim sa fioke. Uzmem ga ja, prikljucim, jedan kabal u struju drugi u komp(preko usb), ukljucim ga ali racunar ga ne vidi. On radi cujem ja kako zakrklja nesto cim ga ukljucim ai ne vidi ga. To krkljanje se cuje stalno i dok je radio normalno, ali to je trajalo druze to krkljanje. Sad to traje nekih 3-4 sekunde. Cujem da radi ali ga pc ne vidi. Ako moze neka pomoc oko ovog?! Keep cool, keep al the power.
Probao sam hdd na jos 1 desktop i 2 laptopa i opet isto. Probao sam u svaki usb koji sam imao na pc. HDD je svo vreme stajao u fioci nije se vadio. Ovo sa dzemperima ne znam sta je to. Na fioci jedino dugme koje imam je off/on. Mozes malo da mi pojasnis ovo sa ovim dzmperima i Slave i to? Keep cool, keep al the power.
Re: Možeš da probaš i sa drugim USB kablom da povežeš fioku,
23.01.2011. 16:13
status: user broj poruka: 2788
Videcu da nadjem drugi usb kabal pa cu da javim sta sam uradio. Keep cool, keep al the power.
:: ako imaš takav USB kabal :: :: Zaboravi džampere, master i slejv, mislio sam da prvi put stavljaš taj disk u tu fioku :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.