Hocu da uzmem prenosivi hdd za neki najvise 6500 dinara. Mislio sam od 2.5`,gledao sam na Limundu ili ti Kupindu moze da se uzme od 500 gb WD. Sta vi mislite ili dajte neki predlog!
Koji je se pokazo najbolji i najsigurniji za podatke. Mislim da cu ga uzeti u Emmiju posto hocu i ventilatore da uzmem pa da neplacam dvaput postarinu,
mislim da vecina ljudi na pc berzi ima upravo ovaj model sa ovom zastitiom od gume, ja takodje imami od 320gb, kupio sam pre godinu i po dana i sve radi ok,
:: Hocu da uzmem prenosivi hdd za neki najvise 6500 dinara :: Mislio sam od 2.5`,gledao sam na Limundu ili ti Kupindu moze da se uzme od 500 gb WD :: Sta vi mislite ili dajte neki predlog :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB & F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS`-OC-`GS-GLH :: OCZ 600W SX :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-54 :: A4 TECH G800 & X-755
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.