U kompu imam 2 HDD a jedan od 250 Gb a drugi od 120 Gb. Na HDD u od 250 Gb mi se nalazi Win 7 x32 Ultimate a na 120 Win xp SP 3. Kad hocu da uradim neki backup sa HDD a od 250 na 120 Gb sve mi lepo radi osim .iso fajlova. Ako neko zna o cemu je rec neka mi odgovori posto ludim pre svakog obaranja sistema ili nekog backupa. Da josh dodam oba HDD a su na NTFS. Unapred hvala POZZ
Šta pokušavaš da kažeš, da neće da iskopira .iso fajlove ili da nakon kopiranja neće da rade? sad izvini ako sam pogrešno razumeo, ali ako misliš na back-up nekim programom, ne znam zašto bi i pokušavao da praviš back-up image bilo čega osim :C particije (dakle instalirani programi i slično da se ne bi mantao), sve ostalo sa tog diska (iso, filmove i ostalo) prosto iskopiraš.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
Ni meni nije jasno pitanje.Dali samo kopiras ISO fajlove ili imas neki program za Back up?Kako nece da rade, nece da se otvore ili nece da se kopiraju?
sto nisam dao precizno pitanje. Kad hocu igre da prekopiram sa HDD a na HDD koje su u .iso formatu sve lepo zavrsi ali kad hocu da ih otvorim ili nece da ih otvori ili u instalaciji prijavi gresku. A desava mi se ista stvar kad hocu da ekstraktujem neke fajlove koje sam prekopirao on mi kaze da su osteceni. Josh jednom se izvinjavam za neprecizno pitanje.
Prvo sto mi pada na pamet jel imas iste verzije programa za otpakivanje i otvaranje ISO fajlova na XP i win 7. Npr Power ISO nece da otvra sve verzije ISO dok se ne upgradjue.Isto tako win rar kada je pakovano sa novijom verzijom nece da radi na staroj verziji.
drugo jel su lepo povezani kablovi za HDD-ove, hoce da dodje do greske u komunikaciji ako nisu lepo vezani ili nisu lepo utaknuti u plocu.
Pazi ovako na win Xp nemam nista od programa a samo ga koristim za par igara koje otvaram pomocu deamontulsa a kad hocu da u win 7 otvorim fajl ( ranije prebacen sa HDD a od 250 Gb na 120 Gb ) 99% puta me strefi greska u instalaciji ili mi kaze da je fajl ostecen . Sve zivo sam pokusao od prebacivanja na prenosivu memoriju tj eksterni HDD pa na HDD gde je win xp pa sve do potpunog brisanja win xp a i koriscenja tog HDDa kao mesto za back up ali problem je opet tu a sto je zanjimljivo neke igre mogu da prekopiram sa Win 7 na Win XP i kad udjem u XP mogu da je igram kao da sam je na tom operativnom sistemu instalirao i ako ima registyr fajlove u drugom winu ono radi bez graske. Dajte neki program sa kojim mogu da precesljam HDD da vidim da nije ostecen. A sto se tice kablova sve je lepo povezano.
DAj marku HDD-a tj celu oznaku pa da pojurimo programe.Mada meni to lici da neki disk nije lepo formatiran preveliki Allocation unit size ili premali ali daj prvo da proveris sa programima da nije neki hdd u kvaru pa cemo da vidimo to dalje.
@ICEsd HDD od 120 Gb a je WDC WD1200JD-00HBB0 a HDD od 250 Gb je ST3250620AS nadam se da nesto pomaze @FordP Citiram sebe iz prvog posta `Da josh dodam oba HDD a su na NTFS.`
:: @ICEsd HDD od 120 Gb a je WDC WD1200JD-00HBB0 a HDD od 250 Gb je ST3250620A :: nadam se da nesto pomaze :: @FordP Citiram sebe iz prvog posta `Da josh dodam oba HDD a su na NTFS. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.