Odjednom je poceo komp da se cudno ponasa, dok sam programirao javu u eclipsi, uz to je bila ukljucena i mozzila. Otvorim my computer i imam sta da vidim nema ikonice CD/ DVD-roma i virtual drivea, otvorim device manager stoji da je prepoznat CD/ DVD-rom ali da nije uspesno istaliran, proverim da nije mozda do drivera uradim update( dobijem povratnu informaciju da su driveri up to date ), reinstaliram CD/ DVD-rom i pokrenem skan ``for hardware changes` win7 pokusa da instalira CD/ DVD-rom ali ne uspeva i izbaci Device driver software was not successfully instaled. Posumljao sam onda da je neki virus uleteo i uradio sam skeniranje kompa sa NOD32 ali nista nije pronasao. Ponestalo mi je ideja pomagajte!!! Odnosno ostala mi je jedna da reinstaliram sistem
:: Odjednom je poceo komp da se cudno ponasa, dok sam programirao javu u eclipsi, uz to je bila ukljucena i mozzila. Otvorim my computer i imam sta da vidim nema ikonice CD/ DVD-roma i virtual drivea, otvorim device manager stoji da je prepoznat CD/ DVD-rom ali da nije uspesno istaliran, proverim da nije mozda do drivera uradim update( dobijem povratnu informaciju da su driveri up to date ), reinstaliram CD/ DVD-rom i pokrenem skan ``for hardware changes` win7 pokusa da instalira CD/ DVD-rom ali ne uspeva i izbaci Device driver software was not successfully instaled. Posumljao sam onda da je neki virus uleteo i uradio sam skeniranje kompa sa NOD32 ali nista nije pronasao. Ponestalo mi je ideja pomagajte!!! Odnosno ostala mi je jedna da reinstaliram sistem
odinstaliraj prvo virtual drive pa IDE/ATA controler. edit: ustvari zgazi sve ata/sata/scsi kontrolere iz dev managera ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
:: odinstaliraj prvo virtual drive pa IDE/ATA controler :: edit: ustvari zgazi sve ata/sata/scsi kontrolere iz dev manager :: __________________________________________________ :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.