Imam ovaj pusti hp6735b i jedan problem sa cd drajvom ili plejerom kako god da ga zovete(brate ja sam laik) e sad zanima me sta mu je jer kako ubacim disk on kao da ne radi medjutim posle nekog vremena cuje se da nesto vrti takoreci na ler i mota medjutim nema onog prepoznatljivog zvuka kao kad pocne da ucitava,a kad probam da otvorim preko my computera ne dozvoljava mi ni da otvorim ni da pretrazim disk...i tako ako neko zna bar da mi kaze sta bi to moglo da bude i da li mi se uopste isplati da to sredjujem ili JOK Ljudi ne znam mnogo o kompovima ali sam zagrizeni gamer i znate koliko mi ovo znaci zato pomazite ako mozete i umete HVALA VAM
Otvori laptop, izvadi optički drajv, rasklopi optički drajv, očisti sočivo magičnom krpom i destilovanom vodom ili štapićem za uši i vodom. Sklopi i probaj. Ako ne radi posle ovoga, kupi drugi i zameni.
Re: Re: Bio, ne bio, ne bilo ti tesko pa ubuduce jednu temu postuj jednom.
16.01.2011. 02:25
status: user broj poruka: 2158
Zar to ne bi trebalo da radi Moderator ili Admin ?
:: Jašta, obriši onu noviju ponovljenu temu dok još možeš. Čim se neko nalepi, ostadoše obe uzaludno :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.