Pri pustanju svakog DVD u mom ne tako starom LG DVDRW dolazi do zamrzavanje slike i ne pomaze nista osim restartovanja.Menjao sam vec sata kabal i ne pomaze .Zna li neko dal je problem u grafickoj ili kodecima ili u samom dwdrw
moze da bude do bilo cega...da li taj dvd-rw cita normalno dvd diskove,generalno?ako cita,onda treba potraziti resenje problema u necem drugom,moguce da je do grafike,da zeza taj overlay,a moguce da je i do codec-a///a inace koje kodec-e koristis?
Bar je to lako da se proveri, prekopiraj sve s dvd-ja u neki folder pa u media player classic-u ideš play dvd i pokažeš mu taj folder. Ako i dalje zajebava, nije do čitača.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
LG je problem, probaj da mu očistiš laser, stavi novi firmware, mada sumnjam da će imati ikakvog efekta. Uzmi od nekog neki rezač i probaj na istom kablu i na istom slotu.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
ubacim...:))i ja imam lg dok sam imao staru maticnu radio je extra...sad sam kupio novu i radi sve i sliot prepozna ga i sam instalira drajvere...ali kad ubacim neki cd cita ga pola sata i ako ga ocita zapuca se komp....sta bi moglo biti????radio je perfektno....
Ako ga prekopira na hdd onda nije laser,meni to deluje na kablove.Da u trenutku nakon duzeg koriscenja izgubi vezu sa plocom(sata ili napajanje) i zakuca se kao i hdd-u sto moze da se desi.Meni se desavalo sa hardom.Deluje mi na to najvise,da je laser ne bi ni iskopirao a ovako kad pustis 90 min film ima dovoljno vremena da nasumicno zakuca. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.