Postovani clanovi foruma. Trenutno imam WD 320GB povezan preko ATA133 na kom je instaliran Windows7 64bit. Sledece nedelje kupujem WD 1 TB Caviar Black SATAIII na koji cu instalirati isti OS koji trenutno imam na starom HDD-u.Zanima me kako cu menjati koji hard cu koristiti. Npr: Zelim da komp, kada se pali, koristi novi (1TB Caviar Black), a ako mi zatreba stari zanima me kako to da promenim. Da li bi trebalo da ocekujem neke poteskoce / probleme? P.S. Maticna je Gigabyte GA-890GPA-UD3H.
U BIOS-u podesiš redosled hdd-a pri butovanju a za promenu (kod Asus-a) sa F8 dobijaš meni za manuelni izbor, nešto slično imaš i kod GA, a za detalje konsultuj uputstvo koje si dobio uz ploču ili skini sa GA sajta.
da se ne zaebavas puno oko toga koristi ovaj program..dovoljno je da ga instaliras na bilo kojem od windowsa i namjestis...imas dosta opcija i lako je ..valjda ces se snaci `Vista Boot PRO`
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.