ali nesto pocelo da se dogadja i da me nervira. Surfam netom u mozilli, pocne da drlja hard kao nezdrav (f3), zablokira pretrazivac dok se nekih 6-7 sekundi ne zavrsi drljanje, i onda izbaci da neku skriptu ne moze da ucita il sta god, pa kad odem continue ono tera tako ok nekih najvise 10 minuta pa opet isto. Jel ima nesto sto treba da ukljucim/iskljucim da to ne radi? Ne znam da li bi se desilo i u IE, ne koristim ga. Sad sam isao da me vise ne pita to, i onda sve isto, samo se ne pojavljuje poruka x`D
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
I ja sam imao pre nekih 10 dana slican problem. Surfam netom i odjednom izbaci neku gresku, ali to je moglo samo da se ugasi iz TaskManager-a. IE je radio dobro, nista nije prijavljivao. Instalirao sam samo noviji FleshPlayer i od tad mi se vise ne pojavljuje nista. Keep cool, keep al the power.
jel si ti 100% siguran da nece da ti otkaze taj hard, a da pravis malo backup :) Da ne bude posle jao :) msm jel si proverio uopste, jel sigurno ispravan!?
Vala, koliko tandrche ovaj f3 kad se to desi, ne bi me cudilo da eksplodira. Proveravao sam nesto preko hirensa i izbacio sve ok. Cu prebacim najbitnije stvari, slike i tako to, pa polako i podatke pa na reklamaciju. Mnogo se bre dernja, probudi machora na pragu :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: jel si ti 100% siguran da nece da ti otkaze taj hard, a da pravis malo backup :) :: Da ne bude posle jao :) msm jel si proverio uopste, jel sigurno ispravan! :: :: pozdra :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
da je neki maxtor stariji onda se ne bih brinuo, meni je tandrCHao(da ne napisem sa k:) dosta maxtor(30gb:) ali radio je mnoooogo dugo godina, jes da me ebao win nije hteo da se instalira kao NTFS(samo FAT) xD ali je radio i u servis sam ga odneo za zamenu za sadasnji 320gb(tad je to bilo liiiii imas 320gb:) i bez greske na testovima je prosao :) ali mi rece onaj kao, ma dobro ali ovaj matori maxtor samo sto ne rikne :) ja njemu, ali radi testirao si ga :)
Poenta je(najzad:) da bolje odnesi tamo neka ti zamene ako hoce da ne beres brige dal ce rikne ili ce radi, sto je sigurno, sigurno je :))
:: Vala, koliko tandrche ovaj f3 kad se to desi, ne bi me cudilo da eksplodira. Proveravao sam nesto preko hirensa i izbacio sve ok. Cu prebacim najbitnije stvari, slike i tako to, pa polako i podatke pa na reklamaciju. Mnogo se bre dernja, probudi machora na pragu : ::
prvo, nije uopste do fragmentacije diska. Zatvori sve tabove, skini stabilnu verziju chrome-a umesto v.10 beta, moja preporuka za v.5 (imas na softpedia), skini poslednji flashplayer (filehippo) koji instaliras nakon chrome-a koji je ugasen u toku instalacije flash-a. Trebalo bi da resi. A to sto ti drlja disk je zbog toga sto je PUNA memorija, imas chrome task manager pa proveri (desni klik na taskbar gde je chrome pa task mng).
:: ali nesto pocelo da se dogadja i da me nervira. Surfam netom u mozilli, pocne da drlja hard kao nezdrav (f3), zablokira pretrazivac dok se nekih 6-7 sekundi ne zavrsi drljanje, i onda izbaci da neku skriptu ne moze da ucita il sta god, pa kad odem continue ono tera tako ok nekih najvise 10 minuta pa opet isto. Jel ima nesto sto treba da ukljucim/iskljucim da to ne radi? Ne znam da li bi se desilo i u IE, ne koristim ga. Sad sam isao da me vise ne pita to, i onda sve isto, samo se ne pojavljuje poruka x` :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
poslednju u seriji 3. Znas gde se desava?- na hotmailu, i tako tim sajtovima gde ima to malo vise osigurano loginovanje, tipa microwrkers
:: a koju verziju?? ova nova 4 beta verzija poprilicno dobro radi. :: :: :: :: Ne koristim chrome, samo mozilic :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: ::
istina je, nije da nije, cak i sa ovom novom mozilom.. sta ti je navika, snoopyka, jesi razmisljao malo da probas, samo da probas sa chrometom.. mislim bolje nova promena nego nerviranje, kaj ne..?
:: Mozillu sam prestao da koristim baš iz razloga što otvoriš 10 tabova i pojede ti svu memoriju.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Takodje presao sa Mozille na Crome. Pa se tripujem stalno da ne radi Mozilla mozda bolje
:: Mozillu sam prestao da koristim baš iz razloga što otvoriš 10 tabova i pojede ti svu memoriju.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Jednom sam probao chrome i ne znam zbog cega sam ga batalio..
Mozda ga i ubacim da vidim kako radi (mislim na chrome)..al i dalje mi nije jasno da svaki put kad kliknem na hotmail da posle par sekundi pocne da drljaci. Probacu da restartujem komp posle da vidim mozda se sredi, to mi uopste do sad nije palo na ovo malo mozda sto imam
:: istina je, nije da nije, cak i sa ovom novom mozilom.. sta ti je navika, snoopyka, jesi razmisljao malo da probas, samo da probas sa chrometom.. mislim bolje nova promena nego nerviranje, kaj ne.. :: :: :: :: Mozillu sam prestao da koristim baš iz razloga što otvoriš 10 tabova i pojede ti svu memoriju.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Znam ja jedan dobar razlog i to sa novijim chromom .)
kad zumiram stranu prejebu se nekako dugmici na player youtube(i slicnima), znaci kad stavim strelicu misa preko play-pause dugmeta ono kao da ga nema tu, kao da se razvuce van okvira pleyera i ne moz de se klikne, ima jos nekih stvari, recimo nzm dal bese ne moze da se zatvori strana i da se snime otvoreni tabovi, i nzm kako bese dal ne pamti kad zumiram stranu(mozda i nije to)....ima sigurno jos par bagova ne secam se svega, ali ono prvo mnogo iritira :@
p.s. sa mozilom nikad nikakvih problema nema, retko retko kad oce da crashuje ali pamti sve otvorene tabove :)
:: Jednom sam probao chrome i ne znam zbog cega sam ga batalio. :: :: Mozda ga i ubacim da vidim kako radi (mislim na chrome)..al i dalje mi nije jasno da svaki put kad kliknem na hotmail da posle par sekundi pocne da drljaci. Probacu da restartujem komp posle da vidim mozda se sredi, to mi uopste do sad nije palo na ovo malo mozda sto ima :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: istina je, nije da nije, cak i sa ovom novom mozilom.. sta ti je navika, snoopyka, jesi razmisljao malo da probas, samo da probas sa chrometom.. mislim bolje nova promena nego nerviranje, kaj ne.. :: :: :: :: :: :: :: Mozillu sam prestao da koristim baš iz razloga što otvoriš 10 tabova i pojede ti svu memoriju.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: ::
ja ne znam za takav bug, stavise, to zumiranje mi savrseno radi, bez greske, kao i ove komande sto navodis.. ali u chrome 5 stable verziji, novije sam probao i kada sam video da nema tu nekih izmena, uglavnom vizuelnih.. ja stavio 5 stable, i zaista je stabilan kao stena. Da ne pominjem sto imam 40 tabova stalnih.
:: Znam ja jedan dobar razlog i to sa novijim chromom . :: :: kad zumiram stranu prejebu se nekako dugmici na player youtube(i slicnima), znaci kad stavim strelicu misa preko play-pause dugmeta ono kao da ga nema tu, kao da se razvuce van okvira pleyera i ne moz de se klikne, ima jos nekih stvari, recimo nzm dal bese ne moze da se zatvori strana i da se snime otvoreni tabovi, i nzm kako bese dal ne pamti kad zumiram stranu(mozda i nije to)....ima sigurno jos par bagova ne secam se svega, ali ono prvo mnogo iritira : :: :: p.s. sa mozilom nikad nikakvih problema nema, retko retko kad oce da crashuje ali pamti sve otvorene tabove : :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: Jednom sam probao chrome i ne znam zbog cega sam ga batalio. :: :: :: :: Mozda ga i ubacim da vidim kako radi (mislim na chrome)..al i dalje mi nije jasno da svaki put kad kliknem na hotmail da posle par sekundi pocne da drljaci. Probacu da restartujem komp posle da vidim mozda se sredi, to mi uopste do sad nije palo na ovo malo mozda sto ima :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: istina je, nije da nije, cak i sa ovom novom mozilom.. sta ti je navika, snoopyka, jesi razmisljao malo da probas, samo da probas sa chrometom.. mislim bolje nova promena nego nerviranje, kaj ne.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mozillu sam prestao da koristim baš iz razloga što otvoriš 10 tabova i pojede ti svu memoriju.. :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.