Ortak planira da uzme novi hard posto mu se stari pokvario. Ono sto ga zanima je koji hard da uzme za sistem i storage. Odma da napomenem da ce to najverovatnije biti neki hard od 1TB. Dakle koji biste mu hard preporucili? Meni ovaj Samsung F3 ne deluje lose ali hteo bih da cujem jos predloga.
Ja sam uzeo skoro 2 komada Samsung F3 1TB i moram ti reći da sam vrlo zadovoljan, oko 15-20% su brži nego legenda WD6400AAKS po HDTachu, greju se koliko i WD (znači jako malo) i apsolutno su bešumni.
Spinpoint naravno...ecogreen je storage HDD sa 5400 obrtaja...
Sto se tice negativnih kometara, moguce da se nekome desilo da dobije falican HDD ali to ide odmah na reklamaciju, ima nas previse sa ovog foruma koji se kunemo u F3(ja imam F3 1TB)
Izuetan hard disk, ja planiram dva F4 od 320GB za raid0, jeftinije mi je puno od SSD-a, i sporije naravno ali po meni bolja kombina dok SSD ne zazivi stvarno, svak icas izbacuju neke nove kotrolere i nove tehnologije vezane za SSD-ove, mora ta `tehnologija` da se stabilizuje...
:: Spinpoint ili Ecogreen :: na IT svetu ima dosta negativnih komentar :: :: e, drz` da ti ga nabijem! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.