Treba mi preporuka za neki program za formatiranje i particionisanje hdd-a iz xp-a. Moze i predlog za neki program za proveru ispravnosti hdd-a, posto su mi se jednom izgubili svi podatke sa hdd-a (mada mislim da je bilo do windowsa).
Ako moze mala pomoc oko ovog Acronisa. Nesto mi je sumljivo, formatira mi hdd za oko 2-3 sekunde, ne prijavljuje mi kao hdd, a i nema ga u xp-u. Takodje ni ne vidim gde se nalazi opcija za particionisanje. http://img202.imageshack.us/f/asdasdasdasgr.jpg/
Dopuna: Mislim da mi je nekako hdd postao raw posto sad imam opciju u Hd tune-u da upisem nule. Da li da uradim to, pa tek onda da formatiram?
Izvinite ako sam dosadan, ali nemam iskustva sa hardovima.
ne mogu da verujem da svi pljujete taj pm kog ja koristim vez godinama unazad od verzije 5.. sta mu fali koj moj?? ili Paragon7.. dobar je acronis, nista bolji..
:: :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: ne mogu da verujem da svi pljujete taj pm kog ja koristim vez godinama unazad od verzije 5.. sta mu fali koj moj?? ili Paragon7.. dobar je acronis, nista bolji. :: :: :: :: :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: ::
:: PLJUU :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ne mogu da verujem da svi pljujete taj pm kog ja koristim vez godinama unazad od verzije 5.. sta mu fali koj moj?? ili Paragon7.. dobar je acronis, nista bolji. :: :: :: :: :: :: :: :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: :: :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: :: :: BEŽI OD PARTITION MAGIC-a !!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.