Dal zna neko kad bi trebalo da se pojavi PARANORMAL ACTIVITY 2 u dvd kvalitetu ima neki u TS ali kolko vidim po slikama losa je slika.
I jos nesto u vezj HDD to je ovaj u pitanju Samsung F2 1.5TB posto njega drzim za skladistenje podataka i sve je u redu sa njim sto se toga tice nego me interesuje kad neradim nista i kad udjem u njegovu particiju D ta particija na 1 sec. zablokira i onda je normalno otvara i iz kucista se cuje zvuk kao da se startuje. Po mojim nekim prepostavkama on je koda iskljucen i kad mi treba onda se ukljucuje. Dal postoji neko resenje ili je to tako.
Tako je, hard se iskljuci i treba mu 1-2 sec da se aktivira, jer ti je podesena opcija da ga sistem ugasi posle odredjenog vremena... procesljaj malo po opcijama u control panel-u, nadji turn of the hdd i stavi never, ako neces da ti se to desava! :D
:: :: I jos nesto u vezj HDD to je ovaj u pitanju Samsung F2 1.5TB posto njega drzim za skladistenje podataka i sve je u redu sa njim sto se toga tice nego me interesuje kad neradim nista i kad udjem u njegovu particiju D ta particija na 1 sec. zablokira i onda je normalno otvara i iz kucista se cuje zvuk kao da se startuje :: Po mojim nekim prepostavkama on je koda iskljucen i kad mi treba onda se ukljucuje :: Dal postoji neko resenje ili je to tako ::
Kao što ti je rekao prethodni post, nađi u Power options u Control panelu da ti hdd turn off bude never...Paranormal Activity mi je bio teško g****, ne verujem da će dvojka biti nešto bolja...
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
ako je win 7 onda control panel,power options,power plan izaberes koji ces pa change settings pa na hdd stavis never ali ja bi to ostavio tako.Btw tu imas minimum procesor state i ostale korisne stvari za ustedu el.energije :) AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.