sta bi ja dao da mi keš nije bitan :D raicu nemas ni jedan od terebajta ? ne tandrče ti ni jedan od ovih 500tki?? znam da snupiju onaj tandrče pa bi izbegao ukoliko je moguće..
Koliko sam ja upucen, snoopy- je usamljen sluchaj.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: sta bi ja dao da mi keš nije bitan : :: raicu nemas ni jedan od terebajta ? ne tandrče ti ni jedan od ovih 500tki?? znam da snupiju onaj tandrče pa bi izbegao ukoliko je moguće. :: ::
:: Koliko sam ja upucen, snoopy- je usamljen sluchaj :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: sta bi ja dao da mi keš nije bitan : :: :: raicu nemas ni jedan od terebajta ? ne tandrče ti ni jedan od ovih 500tki?? znam da snupiju onaj tandrče pa bi izbegao ukoliko je moguće. :: :: :: ::
Snupi nije usamljen slučaj, ti od terabajt znaju da tandrču ali nisam još čuo da se neko žali na ovaj od 500, ima samo jedan magnetni disk unutra pa nije toliko opterećenje na mehanici. Uostalom, ne uzima se disk od terabajta za sistem, za to ide što manji da imaš kuda s podacima kad ti se sjebu particije ili slično.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ja se nisam navikao, jer ga sa dva metra cujem kao da mi je u dzepu. Samo sto sam sad manje fokusiran na njega jer mi nesto oko cpua toliko cvrci da me boli glava uvece, ozbiljno. Neka frekvencija koja mislim da bi mogla da ubije kucnog ljubimca, da ga imam.
p.s. drago mi je da nisam usamljen..slucaj. LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
ma nije toliko strasno, niko ne voli toliko silent kao ja, mada mozda ga gusi gusi ovaj Scythe quiet drive pa ne sme mnogo da vristi inace, ona opcija za AAM iz HD tune-a nije pomogla.. uopste mi vise ne smeta sto se cuje, neki put mi je cak i korisno..
:: Ja se nisam navikao, jer ga sa dva metra cujem kao da mi je u dzepu. Samo sto sam sad manje fokusiran na njega jer mi nesto oko cpua toliko cvrci da me boli glava uvece, ozbiljno. Neka frekvencija koja mislim da bi mogla da ubije kucnog ljubimca, da ga imam :: :: p.s. drago mi je da nisam usamljen..slucaj :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Srecom je van sobe, inace bi mi polomio kuciste :)
Ne ozbiljno, ne znam sta da radim sa ovime sto psti, kao da se krcka nesto. Zanima me da li je ploca u pitanju, posto mi je sve lepo radilo dok nju nisam stavio.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Pa gde ti je onaj mačak što voli KFC :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Neka frekvencija koja mislim da bi mogla da ubije kucnog ljubimca, da ga imam :: :: ::
Ovde sam dobio ideju da uzmem f3 500 i nisam se pokajao, kao sto sam vec par puta napisao, kao da nemam hard, lampicu ne vidim, a zvuk ne ispusta :-) Sto se brzine tice u win-u sve klizi, a kada igram CoHo u 99% slucaja mi se prvom zavrsi load-ovanje.
Pa jebiga, kontam i ja da ti je ploča, pišti neka zavojnica najverovatnije, jedino da smanjiš sve fanove na minimum, napraviš cevku od artije i osluškuješ jedan po jedan. Kad nađeš koji je zalij ga super lepkom.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Ne ozbiljno, ne znam sta da radim sa ovime sto psti, kao da se krcka nesto. Zanima me da li je ploca u pitanju, posto mi je sve lepo radilo dok nju nisam stavio
A HDD NA HITACHI I OSTALE. INACE HITACHIJEV HDD DIVIZION VODI NAS COVEK. PRVI UVEK IZBACE NAJVECI KAPACITET, PRVI NOVE TEHNOLOGIJE, UVEK POUZDANO, KRAJ PRICE.
edit: mislim bilo je o HDD-ovima price i price ali najmanje o Hitachiju... dajte taj usamljen slucaj kome tandrce ili trokira novi hitachi ili bar u garantnom roku... Nema, zero defekt bato, toyota proizvodni sistem, Shigeo Shingo...
Čiča Shigeo legenda modernog industrijskog inženjerstva. Uvek ljudima preporučim Hitachi za storage i kancelarijske mašine ali za sistem i normalnu upotrebu Samsung je ipak brži, pa dok traje - traje.
Kod mene vec nesto vise od god. dana F3 1 TB radi za sve pare. Napunjen je skoro skroz, a i dalje je brz ko munja. Ne cuje se, a temperatura mu se krece od 25-30c.
Probacu to sa fishekom za semenke, al nesto mi se bas ne zaliva nova ploca lepkom..posle ne prihvataju garanciju? Menja mi se frekvencija pistanja u zavisnosti od toga koliko CPU zapinje, kad ukljucim energy saving, dosta manje se cuje, skoro pa ni malo. Ali komp tad radi kao raspadnuti pIII
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Pa jebiga, kontam i ja da ti je ploča, pišti neka zavojnica najverovatnije, jedino da smanjiš sve fanove na minimum, napraviš cevku od artije i osluškuješ jedan po jedan. Kad nađeš koji je zalij ga super lepkom :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ne ozbiljno, ne znam sta da radim sa ovime sto psti, kao da se krcka nesto. Zanima me da li je ploca u pitanju, posto mi je sve lepo radilo dok nju nisam stavio ::
:: A HDD NA HITACHI I OSTALE. INACE HITACHIJEV HDD DIVIZION VODI NAS COVEK. PRVI UVEK IZBACE NAJVECI KAPACITET, PRVI NOVE TEHNOLOGIJE, UVEK POUZDANO, KRAJ PRICE :: :: edit: mislim bilo je o HDD-ovima price i price ali najmanje o Hitachiju... dajte taj usamljen slucaj kome tandrce ili trokira novi hitachi ili bar u garantnom roku... Nema, zero defekt bato, toyota proizvodni sistem, Shigeo Shingo.. :: :: ::
jesi probao hdd na drugom kompu? procesor na drugom kompu? nece da priznaju garanciju ako pisti ploca? zvao, pitao? ja bi odma u korenu saseko.. ne bi mogao izdrzavati to
Nisam probao HDD u drugom kompu, ni cpu. Pre mesec dana sam zamenio ud3h ddr2 plocu sa ovom, i od tada pocelo pistanje. Znaci hdd isti, grafa ista, cpu isti, ram i ploca drugi=pistanje :(
Mozda bih i mogao u drugoj polovini januara..Al prvo cu da probam sa fishekom da nadjem odakle i koje govedo zuji, da budem siguran da je maticna. Evo, npr, palim komp, ne cuje se, kako se zaustavi win7 ucitavanje one animacije, pocinje piuupiiiipipiiiipiii...ide mi na zivce, a uvece stvarno smeta, i boli glava :S
:: sad kad ti bude bio ispitni rok, vozi to na reklamaciju.. bar ces dati koji ispit u medjuvremenu :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.