Samsung SpinPoint 1 TB HD103SJ. Imam ga oko god. dana, radi kao sat. Ne cuje se, hladan je, brz dosta, pouzdan... Jedan od najbrzih 1 TB diskova na trzistu.
1. poklopi se ušima i koristi to kako jeste 2. prodaj OBA diska 3. ako prodaš oba diska, onda kupi neki od 2TB 4 uzmi neki SSD, prodaj manji disk a ostavi veći za storage...
Sada imaš oko 700 i nešto Gb na hdd-ovma. Kupovinom 1Tb diska dobićeš dvesta više... e jesi se unapredio/uneredio.... ili ostavi ili kupi duplo više ako si gladan prostora. SSD, pa ajde, to ima nekog (osim finansijskog) smisla, i da ostanu stari diskovi za podatke ili bar ovaj veći.
Dobar je, deluje jos brzi nego F3, kupio sam nedavno za drugi komp, znam da za 100din vise ima 500GB F3 ali tu mi ne treba kapacitet a bas sam hteo da probam kakvi su.
Dva takva u raid bi bila zlo i naopako za manje od 7,000. Pritom nemaju velik kapacitet pa neces pasti u iskusenje da ih natrpavas kojecim da zazivas belaja ako se raidu nesto desi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.