Ta dva standarda trenutno imaju istu brzinu. U sluchaju da nadjesh odgovarajuci adapter HDD bi radio bez problema. Ali nece moci da se koristi USB 2.0 port jer je premala brzina protoka podataka, a i da nije USB 3.0 ima vishe zhica, pa je moguce kachiti USB 2.0 uredjaj na USB 3.0 port, ali ne i obrnuto.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Re: Za USB2 - eSATA adapter sam siguran da se moze naci kod nas.
06.12.2010. 21:36
status: user broj poruka: 1463
tortojede ovo sto si ti meni dao su prikljuci koji povezuju eSata uredjaj na USB a meni treba obrnuto
Znaci Hard koji je USB3.0 da prikljucim na eSatu koju imam na laptopu...
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
:: Video sam ga negde u BG-u. Za `USB3 to eSATA` nisam siguran.. :: :: http://goo.gl/wN1HJ USB :: :: http://goo.gl/u9Aux USB :: - - - - - - - - :: Kako ti se disk pokazao na USB2 rezimu (vidim na slici - oni plavi kablovi - da imas adapter USB3 na USB2) :: ::
Ko ti kaze da je tok `jednosmeran`? Eno ti taj drugi link - na ...
06.12.2010. 23:00
status: user broj poruka: 10999
jednom kraju (debelom) zenski eSATA, a na drugom muski USB3. Znaci, taj tanji kacis na HDD, a pomocu kabla (eSATA male/eSATA male) povezujes eSATA na kompu (ako je i tu zenski eSATA) sa `debelim` plavim delom adaptera... - - - - - - - - - edit: Ostaje, medjutim, pitanje NAPAJANJA diska. Ako nema nekog eksternog napajanja, onda ne vredi. Ali `data connection` je tu... Imas tamo, na tom sajtu jos neke kombinacije, pa procesljaj... Ako ne nadjes, nista ne mari - usb veza ti radi posao i na usb2 rezimu. Ionako ga neces koristiti za system nego za storage.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.