Imam problem poceo je navedeni stari hard disk ( WD 750 gb ) da zeza .. Sva sreca pa mi je Sistem na drugom disku Samsungu spinpoint-u. Dakle kada pustim muziku sa starog hard diska i slusam slusam slusam , desi se samo da stopira winamp , i posle odredjenog vremena nestanu particije ( sve ) od hd ( wd ) U Device manageru stoji samo jedan hd , kad se restartuje on boot - uje samo jedan tek kad ugasim racunar , i upalim onda ga bootuje i sve normalno .. Ako mogu neki saveti pomoc , sve bi dobro doslo . hvala i pozz
Proveri kablove. Nemora da znaci da je hdd u pitanju. I meni je samsung pre godinu dana nestajao par puta . Sad radi kako treba.Nikad nisam ukapiro šta mu je bilo.
Promeni naponski kabl do harda. Nakači ga na granu napajanja na kojoj nije drugi hard ili CD/DVD uređaj. LLF radi iz Windowsa. Meni se Maxtor gubio dok nisam zamenio SATA kabl. Ti si već zamenio, tako da nije to. Stavi ga na neki drugi SATA konektor na ploči.
Meni se WD upucao na slican nacin iz nepoznatih razloga, pa je posle low level formata vracen u zivot i evo ga radi vec mesecima sasvim normalno, nema bad sektore. Pritom sam sve ziive kablove i sata prikljucke izmenjao i radio format, i nista, tek je low level sredio stvar.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ma najverovatnije nije hdd e sad šta je neznam :) Zameni mesto de je uboden na maticnu ko što neko rece. Pogasi onu opciju da se iskljucuje zbog štednje energije u opcije napajanja.
Yebi ga, ne znam koji mu je andrak... Nemam ideju.
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: GA-P55-UD3 maticna ploca ( Gigabyte :: :: Uzeo sam sad da prebacujem podatke da bi mogao sa HDD-Low-Level-Format programom da formatiram ceo hard . :: :: Essential strike from Wayne Rooney :: ::
Imam samsung spinpoint f1 1tb i prezadovljan sam , jedino me drug buni , kaze da je slabo 5400 rpm za 2 tb ( nije on strucnjak samo napominje ) on bi uzeo
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.