KAo sto tema kaze treba mi novi hard e sad treba mi sata 3 sistem kazu da je wd majka mara i po pouzdanosti i po kvalitetu Zelim vase misljenje celu sam masinu sklopio samo mi osta sad hard da stavim Inace da li trebaju neki posebni kablovi za sata 3 ili mogu da iskoristim one koje sam dobio od ploce ? hvala unapred
Ja sam skoro kupio crni WD od 640 GB SATA 3 sa 64MB kes memorije i odlican je, cuje se vise od zelenog WD-a kojeg takodje imam i koji je bukvalno necujan, ali ne toliko da smeta i topliji je samo za stepen od zelenog a o brzini da ne govorim. Kablovi su isti za svaki SATA uredjaj, bilo da je 1,2 ili 3 a za obican hard ti i nema neke veze da li je SATA 2 ili SATA 3, jedino ako ti bude povoljno pa da uzmes SATA 3 kao sto je meni ispalo. Pozdrav!
imam kombinaciju za 1TB cena 80 evra :D tako da cu izgleda to uzeti :D hvala na odgovorima pozz
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.