Nakon instaliranja Windowsa7 /64 na novu platformu, desilo se da jedna particija nije prikazana u My computer. Ta particija koja se ne vidi postoji, ali nema dodeljenu oznaku. Da li neko zna kako mogu to da odradim na w7/64 bit.
Treba ti da dodelis oznaku? Kucas u startu comp management, otvoris disk management, izaberes mesto gde nije dodeljeno slovo, desnim klikom, i ides change drive letter
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Program Mini tool partition.Ja sam skoro sa njim kod ortaka resio problem kao tvoj. Ako ne mozes da se snadjes sa njim mada sumnjam,imas you tube uputstvo kako se radi.
Ok druze, samo sam hteo da mu pojednostavim. step by step ucinilo mi se da se ovo ne mogu da nadjem odnosilo na disk menagment ili sta vec... pa reko da mu ispisem na brzinu pojednostavljeno.
Pa sad za win7 nisam siguran mozda i ne treba, mozda je to tako super sistem da sam sebe odrzava, svake 2 milisekunde cuva rerestore point, nema sanse da mu bude nista ni ako nesto zaseres u toku rada, nestane struje i sl. Mada, cisto sumnjam, windows je to... Za XP je preporucljivo uraditi restart. U svakom slucaju ne moze da skodi. I kao sto rekao Lane Gutovic cim ne skodi znaci da pomaze... Ne znam zasto sam vam sve ovo ispricao, ali ovo moze nekom i da zatreba...
:: Ne treba restart za nikakvo `primanje` :: :: Windows-free with Fedora 12 :: :: == http://www.diy-audio-engineering.org = :: :: :: i naravno obavezno restart posle toga, da se particija `primi :: :: :: :: :: ::
ne preporucujem ti windows-ov manager, meni je uspeo da sjebe particije skroz(overlap-ovao ih)... bolje probaj ovaj program sto ti je vladats preporucio, ako ne uspes sa njim, probaj neki drugi iste namene, u svakom slucaju zaobidji windows-ov...
Ahahahaha, Snoopy, iskreno da ti kazem postao si maskota ovog sajta. Najsvetlija tacka na forumu.
:: Inace, taman sam pomislio da se skembao komp, posto te nema neko vreme :
Ma nije se nista skembalo, u stvari i nije problem na mom kompu), nego se malo zapili ja i komsija, pa sive celije izdaju pogresne informacije. Nista strasno.) Sto se tice vremena , nisam bas toliko vremenski na berzi , samo tako deluje.
:: :: Kao i svaka na pcberzi xD ::
:: :: Aj odo, po :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: Ova tema ispade bas zanimljiva : :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: Gigabyte 6850, 1Gb, DDR :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.