Pozdrav svima. Zamolio bih vas ako neko moze da mi kaze o cemu se radi. Imam LG GBW-H20N BDRW i pokusavam da narezem disk ali nikako ne uspevam jer mi se pojavljuje sledeca greska http://yfrog.com/go111111gj Blu ray disk je Verbatim BD-R LTH Type (ako to nesto znaci). Koristim Nero 10.
Kaže da je proces narezivanja neuspešan. Zašto? - neispravan rezač (optika-mehanika) - neispravan medij (ili još ogreban, zaprljan) - neprepoznat medij ili nepravilno prepoznat pa strategija snimanja pada u vodu - neki proces u pozadini skenja proces snimanja - imaš nvidija grafičku karticu
@Pisko Imam ATI-jevu graficku :) Narezujem ja CD i DVD bez ikakvih problema, samo blu ray nece. Disk je tek izvadjen iz kutijice, ne verujem da je ostecen, ne vidi se da je ogreban,....
Pod jedan - ali samo za blu-ray pisanje, ostalo može da radi....
Ili, pod tri - treba ti noviji firmware, ako i sa njim proradi za taj medij, probaj neki drugi, stariji medij... Ima li na sajtu eldžike SPISAK PODRŽANIH - PREPORUČENIH medija? Možda tog verbatima još nema ili neće ni biti? (ovo drugo malo teže?)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.