Proveri, lega, da li si krkljator postavio skroz horizontalno? Prvo, da li je kućište horizontalno (u stvar, podloga na kojoj je kućište-sto-patos-nos-patos) a zatm da li je slučajno unutar ležišta zbog nečega što su žuti prevideli ili ti sam, hdd ušao nakrivo.... to mož` da mu ebe kewu kao i frižideru. Nikad na početku, ali posle...
Svakih dan-dva ista tema.Koristi pretragu malo.(ili ti ovo dodje info iz prve ruke ako ti postavis temu) Koji god da uzmes neceš pogrešiti,imaš i F3 od 1T za 5250 (cenovno ti se uklapa u potraznju,a meni se cini kao bolji izbor)
Testirao sam onim toolom iz hirensa, sto traje 3 sata, i kaze sve ok.
@pisko
Da znas da cu da probam da ga izvadim iz lezista (mislim na HDD) i da vidim sta ce da bude. Mada, druga 2 harda mi se uopste ne cuju. A ovaj samsung ima iskljucenu akustiku, tj, na fast je, a kad se ukljuci na silent, onda je podnosljivije, ali ipak glasnije od matorog maxtora ata 80gb
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: +1 za F3 :: snupi, da li si siguran da ti je hd potpuno ispravan? ne bi trebalo da se cuj :: :: __________________________________________________________________ :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: ja imam dva komada WD caviar blue od 500gb. ne cuju se a i isto su ladni a mogu da se kupe za 3800din.. :: :: :: ::
Pa to ti kazem, nesto nije u redu da jedan od najtisih hardova bude glasniji od jednog maxtora starog 7 godina. Probacu ovo sto rekao pisko kad budem mogao, pa cemo da vidimo. Ako ne, pakujem podatke negde, nekako, pa na reklamejshn
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
licno sam za wd jer imam black od 1 tb i radi solidno e sad problem je sto vidim komentare da ivaj green od 2tb radi sporo tako kazu ne znam sto tj upisuje sporo a ova su slicne cene i vazno je da su 2 tb e sad ima li ko iskustva licnog ili posavetujte me guys
e pa sad, kod prvog mi se ne svidja nikako sto je Green product.. druga solucija ajde da kazem jeste bolji izbor definitivno...ali razmotri i Hitachi 2TB 32mb..
Kupio sam HDD Samsung Spimpoint F3 500gb , instalirao sistem i radi savrseno brzo, nije uopste bucan, brzi je pri radu od WD 500gb... Svaka preporuka.. Hvala puno svima... Poz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.