Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
savet za externi hdd
STRANA 1 OD 1
srdjanl savet za externi hdd 04.11.2010. 21:29 T30716

status: user
broj poruka: 1514

ako moze pomoc,koji hdd od ovih western digital, seagate, toshiba, verbatim, lacie od 500gb ili 1tb?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY Preporuka... 04.11.2010. 21:48 #259728

broj poruka: 1509
Ja sam na preporuku kolege imarkovica uzeo sebi LaCie Rikiki Go 1TB, bila mi je OK cena i eto...

Nema USB 3.0, ali mi isti trenutno stvarno ne treba, tako da nemam za cime da zalim...

Nadam se (nisam jos dobio disk na ruke ) da je unutra Samsungov disk kao sto je i u njegovom (imarkovicevom) ``obicnom`` Rikiki-ju...

Pozz

PS: Gledao sam da disk bude sto manji a sa sto vecim kapacitetom...

https://www.tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha!
Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 04.11.2010. 22:22 #259755

broj poruka: 8138
Imam LaCie Rikiki 500 GB i generalno sam zadovoljan. Mali, kvalitetan, hladan, tih, solidno brz... Preporuka!

imarkovic Rikikikikikikiki 05.11.2010. 00:20 #259811

broj poruka: 19012
o daaaaa, ludo ime, a fenomenalan maleni disk... ja ne znam gde su koleze nabavile, ako ja nisam nasao kod nas u BG-u...znam da je LaCie u svoje PORSCHE DESIGN 3.5` diskove ugradjivao Seagate, ocekivao sam i u ovom, medjutim, Samsung, zadovoljan sam opet.
Ako ne nadjes Lacie, moja preporuka ide FreeAgent GO, ili Maxtor Basics, daju 5god. garancije. Ili Hitachi-ju, x-series.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs