Kupio sam fles od 16gb, medjutim kad hocu na njega da nabacim neki veci fajl recimo preko 4gb pise remove write protection! U total komanderu ga vidim sa kapacitetom od 15.8gb. Nekad mi samo izbaci Disk is full a ja minut pre toga formatirao?! Nema nikakav prekidac. Nista mi nije jasno??????? Unapred hvala!
moj brat je kupio navodno 256 gb, ispostavilo se da nema ni 2 gb. program h2testw.exe testira flesheve, ali sad kad bolje citam tvoj post milsim da ti nje problem u kapacitetu nego je flesh neispravan. Neka me neko ispravi, ali ja znam da je tu kontroler neispravan, sto je inace cest slucaj. Ne verujem da ima opravke. :(
:: :: Kupio sam fles od 16gb, medjutim kad hocu na njega da nabacim neki veci fajl recimo preko 4gb pise remove write protection! U total komanderu ga vidim sa kapacitetom od 15.8gb. Nekad mi samo izbaci Disk is full a ja minut pre toga formatirao?! Nema nikakav prekidac. Nista mi nije jasno??????? Unapred hvala!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.