Na pc ju imam wd1500adfd raptor iz prvih serija koji se cudno ponasa od paljenja kompa
. Stvar je u tome da se malo zaleti,pa pa onda priceka i odmori nekih 5-6 sekundi.
Ubacim ja fles,odjednom poce da radi hdd, instaliram hdd regenerator,no bad sectors,opet pocne da krlja(koci i zalece),izvadim fles i ponovo ga vratim sad opet radi.
Sta moze biti? Da spasavam sto se spasti da ili.....?
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
PA pazi sad sam pogledao sta ispusta zvuk i u pitanju je cd rom tj dvd rom,nec sa sata II konektorom i cim sam ga ugasio hard je proradio.
dvd riknuo ili je mozda neki konflikt(mada mi nije jasno koji)
????????????
EDIT ploca asus p5q 4 gb patriot viper @1066 cpu preSKOT @4,0ghz
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
:: Proveri da nema slab kontakt na molexu (priključi drugi). Ako se isto ponaša onda verovatno ispušta dušu (backup and replace :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
ako si stavio neki mator IDE DVD-ROM, moguce da pravi konflikt u komunikaciji sa kontrolerom na ploci pa ploca brljavi pa i hard..
:: PA pazi sad sam pogledao sta ispusta zvuk i u pitanju je cd rom tj dvd rom,nec sa sata II konektorom i cim sam ga ugasio hard je proradio :: :: dvd riknuo ili je mozda neki konflikt(mada mi nije jasno koji :: :: ??????????? :: :: :: EDIT ploca asus p5q 4 gb patriot viper @1066 cpu preSKOT @4,0gh :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: Proveri da nema slab kontakt na molexu (priključi drugi). Ako se isto ponaša onda verovatno ispušta dušu (backup and replace :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: ::
:: ako si stavio neki mator IDE DVD-ROM, moguce da pravi konflikt u komunikaciji sa kontrolerom na ploci pa ploca brljavi pa i hard. :: :: :: :: PA pazi sad sam pogledao sta ispusta zvuk i u pitanju je cd rom tj dvd rom,nec sa sata II konektorom i cim sam ga ugasio hard je proradio :: :: :: :: dvd riknuo ili je mozda neki konflikt(mada mi nije jasno koji :: :: :: :: ??????????? :: :: :: :: :: :: EDIT ploca asus p5q 4 gb patriot viper @1066 cpu preSKOT @4,0gh :: :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: :: :: Proveri da nema slab kontakt na molexu (priključi drugi). Ako se isto ponaša onda verovatno ispušta dušu (backup and replace :: :: :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.