Malopre mi je stigao ovaj hdd, pa rekoh da napisem par utisaka. Vec 1h kopiram i prosecna brzina je 90MB/s, a temperatura je 35c. Placen je 10.5K u @tomu i preporucujem ga svakome. Osim ovog 2TB F3 imam i 1TB F1 & F3, dakle samsungovi hardovi su pun pogodak, jeftini, hladni i brzi. Moja preporuka
Pa i WD je hladan, pouzdan i brz....licno iskustvo. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Haha @psihoyu ma da, svi imaju da daju 160e za 60gb, kako da ne. Sto prodajes? stavi ih u raid jbt. Ja pre par dana uzeh Mushkin Callisto 60GB Deluxe 275r/280w mb/s __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.