Imam jedan problem. Na hardu imam par foldera sa slikama. Danas sam probao da otvorim jedan od njih , a ono ne može...U Total Commanderu na desni klik , otvara mi se meni,ali nema ono `open with..`, na `properties` ne otvara se nista... Ovde imam slike od pre 4-5 godina. Oni noviji folderi se otvaraju ... Inače korisitim XP SP3 i ACDSee...
Da li je moguće povratiti te slike, ili je sve izgubljeno ..
Pa dobro, sta se desava kada probas da ih otvoris?
01.10.2010. 23:18
status: user broj poruka: 10999
Ima li kakve poruke (cannot find..., access denied...., files corrupted...)? Jesi li probao da ih otvoris nakon boot-ovanja u safe mode-u? Pokusaj i sledece: boot pomocu Hiren`s boot diska, startovanje WinXP PE-a, pa otvaranje foldera iz explorer-a.
Proveri da ti nije neki virus sakrio foldere i napravio foldere sa identičnim imenima, ali prazne, odnosno sa nekim *.exe fajlovima. To mi se dešavalo na poslu više puta. Znači, ako ti nije uključena opcija show hidden file, uključi i vidi da li su tu ali sakriveni.
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.