Imam neki stari Toshiba usb od 4 GB. Kada ga ubacim u port izbacuje mi da je Not Recognised i pristaje da ga instalira samo kao Unknown device. Da li postoji varijanta da ga nekako povratim u normalu tj da radi kao usb memorija i da ga tako prepoznaje. Cuo sam za foru da moze da se formatira uz pomoc instalacije windowsa, tj kada krene instalacija da izaberem formatriranje particije koju predstavlja taj usb drive ali ne uspevam da to izvedem. Hvala unapred.
to nema veze sa particijom, imas problem ili sa flash-om ili sa USB portom na ploci, to ces lako proveriti tako sto bocnes flash u neki drugi USB na drugom kompjuteru, ako izbacuje istu gresku, riknuo ti je flash.
Ja sam lupom ragledao te fleshove, sa tim simptomom i svakom sam dao dijagnozu, crkao kontroler. Medjutim jednom mi naidje neki firmirani player (zaboravio sam koji) Win ga je video kao unknown ali ja mu odradim firmware repair i cudo proradi i pojavi se sa svojim imenom?? Po toj logici i neki drugi flesh ima shanse da proradi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.