mislim da nije lose s obzirom da taj ssd kosta vise od ova dva diska al ispravite me ako gresim...
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2GB DDR3 OCZ Gold@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@RAID 0,1.5TB samsung F2
Mnogo je dobra kombinacija F3 u RAID 0. Ja planiram da uzmem još jedan F3 od 1 TB, pa da ih vežem u RAID 0. SSD će zaživeti, ali pitanje je kad. Kapacitet im je mali, a cena im je visoka. Neka hvala, možda neki drugi put.
:: Mnogo je dobra kombinacija F3 u RAID 0. Ja planiram da uzmem još jedan F3 od 1 TB, pa da ih vežem u RAID 0. SSD će zaživeti, ali pitanje je kad. Kapacitet im je mali, a cena im je visoka. Neka hvala, možda neki drugi put :: :: ::
mogao bi ova dva F3 ako su ista ,ali dodavati wd u tu kombinaciju nema smisla ...mada ,nek ti ostanu kako vec stoje ,ne vidim poentu vezivanja dva harda od terabajt u raid ,to se obicno radi sa manjim hardovima cisto da bi se postavili kao sistemski ...
CARPE DIEM
:: Ja imam dva F3 od tb i jedan WD od tb, jel mogu sva tri u raid? :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: :: :: Mnogo je dobra kombinacija F3 u RAID 0. Ja planiram da uzmem još jedan F3 od 1 TB, pa da ih vežem u RAID 0. SSD će zaživeti, ali pitanje je kad. Kapacitet im je mali, a cena im je visoka. Neka hvala, možda neki drugi put :: :: :: :: :: ::
previse veliki rizik je stavljati taj disk u raid sistem, taj disk jeste dobar, ali nije bas toliko dobar...
:: Mnogo je dobra kombinacija F3 u RAID 0. Ja planiram da uzmem još jedan F3 od 1 TB, pa da ih vežem u RAID 0. SSD će zaživeti, ali pitanje je kad. Kapacitet im je mali, a cena im je visoka. Neka hvala, možda neki drugi put :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.