Volim ih samo zbog jedne stvari: Elektronika je okrenuta ka HDDu, pa nema slucajnih zakacivanja komponenti pri cestom čupanju hdd-a iz kućišta. Vido sam kako ljudi znaju da odlome nešto elektronike sa harda. WD green sa 32 kesa od 1TB sam probao, sa 64kesa nisam. Kao storage je ok, ali ovako je spor, cini mi se najsporiji kad krene da zavrti. Kakvi su ti sa 5400 RPM neznam, meni je i ovaj sa 7200 bio suvise spor da bude primarni disk.
PS. Jel hard za storage ili za svaki dan? Cenovni rang?
Pa pazi, treba stvarno biti genije da otkacis nesto sa ploce harda zakacinjanjem neke komponente, inace, okretanje elektronike nije uradjeno zbog toga. Ali to je uveliko primenjeno i kod Seagate-a npr. Samsung fura svoj fazon kao i Hitachi, meni se recimo vise svidja kad se vidi, volim da pogledam koje su komponentice dole :).
:: Volim ih samo zbog jedne stvari :: Elektronika je okrenuta ka HDDu, pa nema slucajnih zakacivanja komponenti pri cestom čupanju hdd-a iz kućišta :: Vido sam kako ljudi znaju da odlome nešto elektronike sa harda :: WD green sa 32 kesa od 1TB sam probao, sa 64kesa nisam :: Kao storage je ok, ali ovako je spor, cini mi se najsporiji kad krene da zavrti :: Kakvi su ti sa 5400 RPM neznam, meni je i ovaj sa 7200 bio suvise spor da bude primarni disk :: :: PS. :: Jel hard za storage ili za svaki dan :: Cenovni rang :: :: :: ::
Koliko sam citam komentare Samsung F3 je brz hard, i da ga mnogi koriste za sistem. Da li se to odnosi na SpinPoint ili neki drugi ? Nasao sa ga po ceni od 7350 din .Da li je to dobra cena ili ima i za manje ??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.