subjektivna stvar, ja se kunem u segate, cenim i samsung, ali ne mogu da kazem da je wd los, uostalom gledaj po granciji, koji ima najduzu taj kupuj maxtora je kupio segate i koliko sam ih pratio pod tim imenom prodaju low cost diskove, a koliko para toliko muzike
:: Prvo - Koji je najkvalitetniji hard disk(koje marke) Vrlo diskutabilno...Ja licno najvise poverenja imam u WD,ali su Seagate Baracuda i Samsung F brzi.
:: Drugo - Sta se desava sa proizvodjacem hadr diskova Maxtor R.I.P. (kupio ih je Seagate.)
2.odgovoreno 1.i ja sam se kleo u seagate ali sam cuo da su imali jednu uzasnu seriju i dosta ljudi je postalo skepticno, sad imam 2X WD 32000aaks jer nije imalo sda se nadje tad u CA neki seagate i mogu ti reci da rade fino, nemam problema, sve ti je stvar srece, ortak uzeo gtx 470EVGA crkla za tri meseca bez ikakvog kloka, zale se ljudi i na corsair napajanja, asus ima problem sa formulom IV i NB-om, bukvalno kako te ubode sreca, neko se skoro zalio na samsung F3 da drci ko traktor, jbg
I ja imam hard isti ko ti i meni radi o.k. Medjutim kod ortaka koji ima pc servis i maloprodaju najveci otkaz ima bas WD, i to vrlo interesantno Black njihova udarna serija. jedino na Hitachija nije imao ni jednu reklamaciju ali............nikad se nezna.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.