Dali neko ima neka bliza saznanja o ovoj firmi? Trebace mi neki USB zip i floppy i citaci kartica pa da znam jer nesto tipa Nec se teze nalazi. Dobavljac mi kaze da je to mala ali stara japanska firma kao sto je bio Teac.
Yebodata. Firma od poverenja. Brate, kao da kupuješ fermija ili 5xxx, to su periferije, SVE što ima u i oko njih, najverovanije je iz Kine a možda se i sklapa u Kini pod Japan brendom. U svakom slučaju, nema tu neke velike ni mudrosti ni kvaliteta do kraja života, a, bogami i cena to prati. Možda neko ima nešto od toga pa se javi sa pravim informacijama, ipak je ovo što ja pričam predubeđenje i stav bez činjenica već na osnovu iskustva sa nečim drugim... ali...
:: :: Yebodata. Firma od poverenja. Brate, kao da kupuješ fermija ili 5xxx, to su periferije, SVE što ima u i oko njih, najverovanije je iz Kine a možda se i sklapa u Kini pod Japan brendom. U svakom slučaju, nema tu neke velike ni mudrosti ni kvaliteta do kraja života, a, bogami i cena to prati. Možda neko ima nešto od toga pa se javi sa pravim informacijama, ipak je ovo što ja pričam predubeđenje i stav bez činjenica već na osnovu iskustva sa nečim drugim... ali.. :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.