od 10 komada u kafeu, 4 su potpuno neupotrebljivi. Jedan su mi odbili na reklamaciji (navodno nije kupljen na tom mestu). 2 cekaju da se provere u servisu? jedan cami u fioci! A par ostalih komada se usporilo ali ih wdc dignaostic navodno opravio? pa me sramota da i njih nosim na garanciju. I sve to za godinu dana. Pre ovoga sam imao maxtore. odradili su svoje cak su se prodali i nastavili da rade !!!
ma kakva sramota bre, reklamiraj to, ti si to platio, ne dozvoli da ti ne primaju reklamaciju, samo uporedis serial sa garancije sa onim na hardu i to je to..
:: od 10 komada u kafeu, 4 su potpuno neupotrebljivi. Jedan su mi odbili na reklamaciji (navodno nije kupljen na tom mestu). 2 cekaju da se provere u servisu? jedan cami u fioci :: A par ostalih komada se usporilo ali ih wdc dignaostic navodno opravio? pa me sramota da i njih nosim na garanciju. I sve to za godinu dana. :: Pre ovoga sam imao maxtore. odradili su svoje cak su se prodali i nastavili da rade !! :: ::
Hitachi vs WD Black Na beton, sa visine od 1 metra, slobodan pad, pobednik dobija novi hdd. Jel hoce neko?
WD je osetljiv na skokove i padove napona, a da ne pricam o losim napajanjima. A verujem i ona gomila Seagate-ova sto je pocrkala iz cista mira je sve zbog Blueberry napajanja... ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
nemoj brate tako javno to da govoris, ne postoji pobednik koji ce da prezivi metar visine :) ja sam bio isparanoisan najstrasnije, imao sam kvalitetnu plocu, pa sam se nesto tripovao da je zbog ploce, kupio NOVU, imao CHF560 CFT, zamenio ga sa 750CFT, i opet su mi pocrkali SVI Seagate-ovi hardovi, e onda sam presao polako na Hitachi, prvo sto me odusevilo pre svega je izgled\izrada samog tela i elektronike, nije da je to bitno kod harda, ali bas izgleda kvalitetno, i da kucnem u drvo, glava je prestala da me boli, bar za sada...mada, primecujem da mi jedan hard cakne s vremena na vreme, ne znam dal` je to mozda ovaj od terabajt sto mi je ostao Seagate, moram to da proverim pod hitno...sentinel cuti kao mutav..
:: Hitachi vs WD Blac :: Na beton, sa visine od 1 metra, slobodan pad, pobednik dobija novi hdd :: Jel hoce neko? :: :: WD je osetljiv na skokove i padove napona, a da ne pricam o losim napajanjima :: A verujem i ona gomila Seagate-ova sto je pocrkala iz cista mira je sve zbog Blueberry napajanja.. :: __________________________________________________________ :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Auuu, sad si me smorio kad reče to za Seagate diskove. A ja prilikom kupovine još kontao kad su kupili Maxtora da će biti bolji(imam neki stari Maxtor od 8 godina i još radi).
:: nemoj brate tako javno to da govoris, ne postoji pobednik koji ce da prezivi metar visine : :: ja sam bio isparanoisan najstrasnije, imao sam kvalitetnu plocu, pa sam se nesto tripovao da je zbog ploce, kupio NOVU, imao CHF560 CFT, zamenio ga sa 750CFT, i opet su mi pocrkali SVI Seagate-ovi hardovi, e onda sam presao polako na Hitachi, prvo sto me odusevilo pre svega je izgled\izrada samog tela i elektronike, nije da je to bitno kod harda, ali bas izgleda kvalitetno, i da kucnem u drvo, glava je prestala da me boli, bar za sada...mada, primecujem da mi jedan hard cakne s vremena na vreme, ne znam dal` je to mozda ovaj od terabajt sto mi je ostao Seagate, moram to da proverim pod hitno...sentinel cuti kao mutav. :: :: :: :: Hitachi vs WD Blac :: :: Na beton, sa visine od 1 metra, slobodan pad, pobednik dobija novi hdd :: :: Jel hoce neko? :: :: :: :: WD je osetljiv na skokove i padove napona, a da ne pricam o losim napajanjima :: :: A verujem i ona gomila Seagate-ova sto je pocrkala iz cista mira je sve zbog Blueberry napajanja.. :: :: __________________________________________________________ :: :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: :: :: https://www.quakelive.co :: :: :: ::
pazi, ako si skoro kupio disk, i ako je iz novih serija, nemas problema, problem su imali skorasnji diskovi od 500GB, sa zadnjom oznakom AS, za ne daj boze, budes li cuo `CAK`, odmah bekapuj podatke..
:: Auuu, sad si me smorio kad reče to za Seagate diskove. A ja prilikom kupovine još kontao kad su kupili Maxtora da će biti bolji(imam neki stari Maxtor od 8 godina i još radi) :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: nemoj brate tako javno to da govoris, ne postoji pobednik koji ce da prezivi metar visine : :: :: ja sam bio isparanoisan najstrasnije, imao sam kvalitetnu plocu, pa sam se nesto tripovao da je zbog ploce, kupio NOVU, imao CHF560 CFT, zamenio ga sa 750CFT, i opet su mi pocrkali SVI Seagate-ovi hardovi, e onda sam presao polako na Hitachi, prvo sto me odusevilo pre svega je izgled\izrada samog tela i elektronike, nije da je to bitno kod harda, ali bas izgleda kvalitetno, i da kucnem u drvo, glava je prestala da me boli, bar za sada...mada, primecujem da mi jedan hard cakne s vremena na vreme, ne znam dal` je to mozda ovaj od terabajt sto mi je ostao Seagate, moram to da proverim pod hitno...sentinel cuti kao mutav. :: :: :: :: :: :: :: Hitachi vs WD Blac :: :: :: Na beton, sa visine od 1 metra, slobodan pad, pobednik dobija novi hdd :: :: :: Jel hoce neko? :: :: :: :: :: :: WD je osetljiv na skokove i padove napona, a da ne pricam o losim napajanjima :: :: :: A verujem i ona gomila Seagate-ova sto je pocrkala iz cista mira je sve zbog Blueberry napajanja.. :: :: :: __________________________________________________________ :: :: :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: :: :: :: :: https://www.quakelive.co :: :: :: :: :: ::
Pre 6 meseci sam ga uzeo, od 1TB, takođe ima oznaku AS i ponekad se čuje neki zvuk, kao da nešto udari u glavu. U servisu mi rekli da je to sve normalno. Ortak je kupio isti i njemu se čuje kao traktor. Najgore što ne mogu da čujem svaki put kako radi, jer imam 3 fana na kućištu koji nisu baš tihi.
:: pazi, ako si skoro kupio disk, i ako je iz novih serija, nemas problema, problem su imali skorasnji diskovi od 500GB, sa zadnjom oznakom AS, za ne daj boze, budes li cuo `CAK`, odmah bekapuj podatke. :: :: :: :: Auuu, sad si me smorio kad reče to za Seagate diskove. A ja prilikom kupovine još kontao kad su kupili Maxtora da će biti bolji(imam neki stari Maxtor od 8 godina i još radi) :: :: :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: :: :: :: nemoj brate tako javno to da govoris, ne postoji pobednik koji ce da prezivi metar visine : :: :: :: ja sam bio isparanoisan najstrasnije, imao sam kvalitetnu plocu, pa sam se nesto tripovao da je zbog ploce, kupio NOVU, imao CHF560 CFT, zamenio ga sa 750CFT, i opet su mi pocrkali SVI Seagate-ovi hardovi, e onda sam presao polako na Hitachi, prvo sto me odusevilo pre svega je izgled\izrada samog tela i elektronike, nije da je to bitno kod harda, ali bas izgleda kvalitetno, i da kucnem u drvo, glava je prestala da me boli, bar za sada...mada, primecujem da mi jedan hard cakne s vremena na vreme, ne znam dal` je to mozda ovaj od terabajt sto mi je ostao Seagate, moram to da proverim pod hitno...sentinel cuti kao mutav. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hitachi vs WD Blac :: :: :: :: Na beton, sa visine od 1 metra, slobodan pad, pobednik dobija novi hdd :: :: :: :: Jel hoce neko? :: :: :: :: :: :: :: :: WD je osetljiv na skokove i padove napona, a da ne pricam o losim napajanjima :: :: :: :: A verujem i ona gomila Seagate-ova sto je pocrkala iz cista mira je sve zbog Blueberry napajanja.. :: :: :: :: __________________________________________________________ :: :: :: :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: :: :: :: :: :: :: https://www.quakelive.co :: :: :: :: :: :: :: ::
ma gde normalno, to se cuje kada nastane neki problem sa strujom i nije dobro, ako ti se cesto to desava, bolje da bekapujes podatke..
:: Pre 6 meseci sam ga uzeo, od 1TB, takođe ima oznaku AS i ponekad se čuje neki zvuk, kao da nešto udari u glavu. U servisu mi rekli da je to sve normalno. Ortak je kupio isti i njemu se čuje kao traktor. Najgore što ne mogu da čujem svaki put kako radi, jer imam 3 fana na kućištu koji nisu baš tihi :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: pazi, ako si skoro kupio disk, i ako je iz novih serija, nemas problema, problem su imali skorasnji diskovi od 500GB, sa zadnjom oznakom AS, za ne daj boze, budes li cuo `CAK`, odmah bekapuj podatke. :: :: :: :: :: :: :: Auuu, sad si me smorio kad reče to za Seagate diskove. A ja prilikom kupovine još kontao kad su kupili Maxtora da će biti bolji(imam neki stari Maxtor od 8 godina i još radi) :: :: :: :: :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nemoj brate tako javno to da govoris, ne postoji pobednik koji ce da prezivi metar visine : :: :: :: :: ja sam bio isparanoisan najstrasnije, imao sam kvalitetnu plocu, pa sam se nesto tripovao da je zbog ploce, kupio NOVU, imao CHF560 CFT, zamenio ga sa 750CFT, i opet su mi pocrkali SVI Seagate-ovi hardovi, e onda sam presao polako na Hitachi, prvo sto me odusevilo pre svega je izgled\izrada samog tela i elektronike, nije da je to bitno kod harda, ali bas izgleda kvalitetno, i da kucnem u drvo, glava je prestala da me boli, bar za sada...mada, primecujem da mi jedan hard cakne s vremena na vreme, ne znam dal` je to mozda ovaj od terabajt sto mi je ostao Seagate, moram to da proverim pod hitno...sentinel cuti kao mutav. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hitachi vs WD Blac :: :: :: :: :: Na beton, sa visine od 1 metra, slobodan pad, pobednik dobija novi hdd :: :: :: :: :: Jel hoce neko? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: WD je osetljiv na skokove i padove napona, a da ne pricam o losim napajanjima :: :: :: :: :: A verujem i ona gomila Seagate-ova sto je pocrkala iz cista mira je sve zbog Blueberry napajanja.. :: :: :: :: :: __________________________________________________________ :: :: :: :: :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: https://www.quakelive.co :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
da da tako je to sa WDom >angry< imam jedan taj od 500gb sto se zavrsava na AS i sad treba da rodim negde 20000 dinara da bi mi skinuli podatke sa njega... zato sto sam glup...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.