imaš malo u ovoj temi ali i drugima, nisu zastarele jer su to ipak područja gde se stvari malo sporije i teže menjaju nego u npr. matičnim pločama i grafuljama.
.. ukratko, u polje, ovde na PC Berza forumu, pre koga piše `Pronađi:` i to boldovano, podebljano... upiši eksterni hard, u polje `U:` odaberi sve kategorije, ostavi odabrano `Pretraži: Kompletne poruke` i pritisni mišem na dugme čiji je naslov `Pronađi ...` krajnje desno u toj liniji... i dobićeš više toga, nakon čega bi sve bilo ponavljanje, ja konkretno nemam šta da dodam a neko ako ima nešto novo, neka napiše.
danas generalno nemas `lose` marke, koju god da uzmes, isto ti se vata...ja bih ti preporucio neki Seagate od 5god. garancije, ili Hitachi. Eventualno, Toshiba, ili Transcend.
:: Potreban mi je savet oko kupovine eksternog hard diska od 320 gb.. :: :: Zanima me, ako neko zna, koje su marke dobre, koje nisu, i sve ostalo sto bi mi pomoglo u kupovin :: :: Unapred hvala
Transcend TS320GSJ25M External HDD 320GB 2.5`, USB2.0, Black/Orange, Alu, Anti-Shock, Backup Sofware, 206 gr. Najbolji, a cena 5280-6000 din ili jos bolje Hitachi 1 TB za 8000 dinara(mana glomazan zbog 2 hdd-a u N*va Computers u BG. operator
gumeni je i ima zastitu od padova (kad ne radi). Sluzi odlicno - ne greje se puno, ja ga koristim za cuvanje podataka, pored diska na desktopu - dovoljno brz. Moj je 2.5`, 320GB. Video sam da su se u medjuvremenu pojavili 1.8` (ako je bitna velicina).
Znaci moja preporuka za transcend store jet sa linka:
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.