:: Crkao mi je dvdrw na laptopu. Procita svaki deseti disk (cd/dvd), o rezanju da i ne govorim. U pitanju je HP 6730S :: :: http://www.annoncer24.com/image_annonce/baf76a406cc8a16802bb20e0f4bf9dd9.jp :: :: Zna li neko gde mogu da nadjem delove za njega i koliko bi trajala/kostala ugradnja istog u servisu? Hvala unapred ::
Odes u prvu prodavnicu, odneses laptop, kupis rezac i zamolis da ti ga zamene. To ce uraditi za 5 minuta, naravno verovatno besplatno. Rezac kosta do 30 evra. A mozes i sam, jednostavno je :)
Ni u jednoj maloprodajnoj radnji ne mogu da pronadjem konkretno dvdrw za laptop, tako da sam dobio broj Pakomovog servisa. Zovem u ponedeljak da se raspitam, pa javljam sta sam uradio. Hvala jos jednom na informacijama.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.