sa onim popustom izlazi 6400, posto je sutra poslednji dan, a ja nema pojma da dodjem iz KGa, nit se isplati xD pa da mi posalje post expressom i da naznaci cenu i da mu uredno stignu pare. Mislim, jes da sam forumas samo i ne znamo se, al ako neko ima kintu i voljan je, nek se javi.
Barem bi mogao da napises kakva je konfa, a ne ovde da nas drzis u neizvesnosti :).
Pozdrav!
:: Naruci da ti posalju jos sutra samo vazi poputs, ja sam kod njih narucio celu konfu iz delova danas, sutra idem po nju i sklapam je kod rodjake.. :: :: 45000 din ispala konfa i 11% 40 000 din sasvim pristojan popust.. :: :: :: :: ::
Ukupna cena sa 11% popusta:......................................................................................................39803.00din
To je konfa na kraju...sasvim solidno za 40 000, uravnotezeno...samo kad sklopim sutra da radi kao sat :D za ostalo me boli uvo
EDIT: otkjucacu 6mb L3 cashe-a i to je to...za taj novac nova masina...ja se ne bi buinio : )
:: Barem bi mogao da napises kakva je konfa, a ne ovde da nas drzis u neizvesnosti :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Naruci da ti posalju jos sutra samo vazi poputs, ja sam kod njih narucio celu konfu iz delova danas, sutra idem po nju i sklapam je kod rodjake.. :: :: :: :: 45000 din ispala konfa i 11% 40 000 din sasvim pristojan popust.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Verovatno je pri kupovini procesora pitao za stepping code (kao ja kad sam uzimao u Emmi-ju svoj cpu), AACYC i CACYC imaju L3 cache. Ljudi se zalete i ne gledaju. -.-
Samo da si dodao jos 2 hiljade za 5750 bilo bi super, ali i ovako je ok.
Pozdrav!
:: Evo gile za tebe :: :: :: 1.Processor(CPU): Athlon II X4 620, 2.6GHz/2MB...........................................................................9060,00di :: 2.Maticna ploca(MBO): AM3 770 MSI 770-G45, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1...............................5642,00di :: 3.RAM memorija(RAM): Mushkin 2x2GB DDR3 1333MHz..............................................................9006,00di :: 4.Graficka kartica(GPU): MSI HD4770 Cyclone 512MB DDR5...........................................................8899,00di :: 5.Hard Disk(HDD):HDD SATA2 7200 500GB WD Caviar Blue WD5000AAKS.....................................3780,00di :: 6.DVD Rezac(DVD-RW): DVD/RW Samsung SH-S223C SATA/black..................................................1650,00di :: 7.Kuciste (CASE): Xigmatek Asgard Black........................................................................................3431,00di :: 8.Napajanje(PSU):LC Power 500W LC500-H 12................................................................................3253,00di :: :: Ukupno:.......................................................................................................................................44721,00di :: :: Ukupna cena sa 11% popusta:......................................................................................................39803.00di :: :: To je konfa na kraju...sasvim solidno za 40 000, uravnotezeno...samo kad sklopim sutra da radi kao sat :D za ostalo me boli uv :: :: :: EDIT: otkjucacu 6mb L3 cashe-a i to je to...za taj novac nova masina...ja se ne bi buinio : :: :: :: Barem bi mogao da napises kakva je konfa, a ne ovde da nas drzis u neizvesnosti :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Naruci da ti posalju jos sutra samo vazi poputs, ja sam kod njih narucio celu konfu iz delova danas, sutra idem po nju i sklapam je kod rodjake.. :: :: :: :: :: :: 45000 din ispala konfa i 11% 40 000 din sasvim pristojan popust.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: :: Sad sam zvao, samo licno kad odes vazi popust... Znaci nikog nema ko bi to uradio? Jbg.. i trie :: :: Ako se neko predomisli nek se javi, necu ga zafrknem
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.