Gledao sam nesto po netu i odjednom je blokirao. Ni na sta nije reagovao pa sam ga restartovao na dugme. Proso je ucitavanje windowsa i kad je rebao desktop da se pojavi, izbacio mi je crn ekran i neka poruka. Pisalo je nesto `hdd checking is canseled i posle toga nesto NTFS` samo sam to stigao da procitam brzo je prosla i ukljucio se deskotp. onda mi je otvorio utorrent(u pcijama sam stavio da ga ja ukljucim da download-je kad ja hocu) i fajlovi koje sam skidao su nestali, znaci nema ih u torrentu. Jer to hdd crkava? U pitanju je: hdd hitachi 320gb biostar nf520 a2te msi 3850 amd 5200 2*2gb Transcend 800 Pozdrav :)
Preskočio ti je checkdisk, možda si stisnuo dugme slučajno, startuj ga ručno pa vidi šta kaže, verovatno ti je fat pobrljavio pa više ne vidi neke fajlove
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Re: Ne bih rekao da umirući hard pokreće utorrent `da još koji skine`
19.07.2010. 16:12
status: user broj poruka: 2788
Od zastite imam Eset Smart Security 4, Malwarebytes anty malware i firewall Microtic. Sad cu da sekniram za Malware pa cu da javim. Pozdrav :)
:: Pre bih posumnjao na viruse :: :: Imaš li nešto od zaštite :: :: 1. bih ažurirao MalwareBytes i iskenirao sistem iz SafeMode-a :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Šta da ti kažem, imam licencirani Kaspersky Internet Security i šta mi se dešava već 2. godinu za redom: obavezno pred istek licence se buni, buni, buni i 2 dana pred istek pronađe viruse tek tako, na folderu gde ih sigurno nije pre toga bilo.
Ništa mi to ne bi bilo čudno, ima raznih virusa, ali 2 godine za redom, 2 dana pred istek licence, isto ponašanje? Meni je to prevelika slučajnost.
Danas sam pustio da mi se skida nova epizoda Top Gear i kad je zablokirao nestao je download iz torenta i sad da pustim ponovo kaze mi ovo http://www.dodaj.rs/f/2v/8b/2nXTSIHL/ddas.png Pozdrav :)
Skenirao sam sa Malwrebytes antimalware i nsao je 3 virusa. Ocistio sam ih. Ogasio racunar, uplaio ga i ponovo je checkingovao hdd zavrsio je, restartovao racunar i radi normlano. Ponovo sam ga ugasio, upalio sam ga i sve je normalno. Hvala Pozdrav :)
promeni putanju gde cuvas fajlove, oce torent i tu da pravi problem ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Sredio sam sve. Probao sam da promenim mesto gde cuvam fajlove ali opet nije dao. Kad sam sve ovo sredio proradio je torrent. Pozdrav :)
:: promeni putanju gde cuvas fajlove, oce torent i tu da pravi proble :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.