Problem je sto imam Plextor PX-810SA koji nece da reze diskove na Win 7. (Nije problem do mene, ima na netu jos slucajeva). E sad, pioneer ima fix za svoj rezac, dok gospoda iz plextora nije nasla vremena, od silnih prepakivanja pioneer-ovih rezaca, da updatuje firmware. Da li je moguce da silom flesujem firmware sa Pioneer DVR-112D na Plextor PX-810SA, posto su ta dva rezaca jedno isto?
Licno ne bih ti preporucio to da radis jer ako ne uspe vrlo verovatno se mozes pozdraviti od rezaca.Btw,ja isto imam PX-810SA i nikakvih problema na 7ici nemam sa njime. ______________________________________________
E jbg ako je ubistvo neizbezno necu da pokusavam, bolje da prodam nekome ko koristi XP ili Vistu. Jedino nikako ne mogu da shvatim, zasto reze na Visti i XP-u, a na sedmici samo cita? Ima najnoviji firmware.
Šta ne prži pod Win7: CD, DVD ili oboje? Koji SW za rezanje koristiš? Koji Win7 32 ili 64 bitni? Dachmanu prži. Ja imam praistorijski DVD RW Plextor PX-712A i prži pod 32 bitnim Win7 bez flešovanja.
Kakvi da ga brišeš, samo stavi u podešavanjima exception (čini mi se da je ta opcija pošto ga više ne koristim) za Ashampoo ili već koji program koristiš pošto ga Kaspersky blokira-skenira kad počne da reže i zezne disk. I ja sam imao istih problema pa sam čak i rezač menjao i ništa dok ovo nisam uradio. Pozdrav!
Meni nod odgovorno radi posao godinama, nema šta ni posebno da se šteluje a ima i onaj fix za njega, capneš ga i miran si do daljnjeg, nema resetvanja ključeva i vatanja serijskih brojeva. Bitdefender sam koristio ranije, smara mašinu više i pravi više lažnih uzbuna od noda.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.