Gde kupiti ovakav uredjaj u srbiji? Treba mi za jednog klijenta. Recimo da mozhe da rezhe minimum 10 diskova. I dal postoji neki program koji bi na primer mogao da rezhe na racunaru 10 diskova odjednom ako bi se na primer sastavila konfiguracija koja ima 10 dvd rezaca.
Mada ako uspes da napravis konfiguraciju sa toliko optickih uredjaja mozes da rezes i uz pomoc Nero Burning Rom-a, on ima opciju Multiple Recording tj. snimanje na vise uredjaja istovremeno.
Zanimljiva tema, kakva bi konfiguracija mogla da gura tu masinu? Sa recimo 10 DVD rezaca? :)
:: :: Gde kupiti ovakav uredjaj u srbiji? Treba mi za jednog klijenta. Recimo da mozhe da rezhe minimum 10 diskova. I dal postoji neki program koji bi na primer mogao da rezhe na racunaru 10 diskova odjednom ako bi se na primer sastavila konfiguracija koja ima 10 dvd rezaca :: :: Hwala unapred!
svaka iole savremena, sa 12 sata portova. uostalom, ako ti treba masina koja izbacuje 10diskova na 5min= 120 na sat=2880 na dan onda ne bi trebalo da ti je problem da ulozis u napr 4x3ghz i 2x4gb ddr3. ne kazem da je potrebno, ali kad se vec uzima za ozbiljan posao... ps. a kuciste? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Zanimljiva tema, kakva bi konfiguracija mogla da gura tu masinu? Sa recimo 10 DVD rezaca? : :: :: :: :: :: :: :: :: Gde kupiti ovakav uredjaj u srbiji? Treba mi za jednog klijenta. Recimo da mozhe da rezhe minimum 10 diskova. I dal postoji neki program koji bi na primer mogao da rezhe na racunaru 10 diskova odjednom ako bi se na primer sastavila konfiguracija koja ima 10 dvd rezaca :: :: :: :: Hwala unapred!
Pa sad kucjishte mozhe i da se napravi u krajnjem sluchaju. Nije ni to neka velika filozofija. Nashao sam neku firmu iz hrv i mogu vam recji da su cene takvih uredjaja recimo za 7 diskova oko 800e. A one od 10 diskova su oko 1100e.
Mislim da mozhe da se napakuje neka mashina za mnogo manje para. Samo je pitanje kako to radi.
:: svaka iole savremena, sa 12 sata portova. uostalom, ako ti treba masina koja izbacuje 10diskova na 5min= 120 na sat=2880 na dan onda ne bi trebalo da ti je problem da ulozis u napr 4x3ghz i 2x4gb ddr3. ne kazem da je potrebno, ali kad se vec uzima za ozbiljan posao... :: ps. a kuciste :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: Zanimljiva tema, kakva bi konfiguracija mogla da gura tu masinu? Sa recimo 10 DVD rezaca? : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Gde kupiti ovakav uredjaj u srbiji? Treba mi za jednog klijenta. Recimo da mozhe da rezhe minimum 10 diskova. I dal postoji neki program koji bi na primer mogao da rezhe na racunaru 10 diskova odjednom ako bi se na primer sastavila konfiguracija koja ima 10 dvd rezaca :: :: :: :: :: :: Hwala unapred!
Rezanje ti moze obaviti skoro 50% poznatih programa,samo stikliraj use multiple recorders. Sto se same ploce(konfe)tice mozes ici na serversko resenje gde Asus ima perjanicu od 12 sata port-eva(ASUS L1N64-SLI WS). Druga opcija ti je da uzmes neku mid-high range plocu sa 8 sata port-eva i PCI dodatnu karticu(prim. Promise 300 TXT SATA PCI Controller card).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.