Imao sam win 7 64 bit na kompu koji je bio instaliran na maxtoru 500 gb i wd green 1.5 tb za podatke.Posto je maxtor poceo malo vise da se cuje a nekim programi su pokazivali da je 66 % fit resio sam da ga zamenim sa wd 320 gb blue serija.Podigao sam win 7 32 bit zbog mozda vece kompatibilnosti.Sta se desava.Windows od 3 primarne particije na wd 1.5 tb vidi samo jednu.Disk menadzment u sedmici vidi te 2 particije ali nemaju nikakvu oznaku (primary,logical ...).Od nekih programa koje sam probao sa hb samo akronis vidi sve particije i sve fajlove koje imam na hardu ostali pokazuju gresku kao da je npr ceo disk ostecen.Mini windows xp normalno vidi sve particije i fajlove.Kako da druge 2 particije postanu vidljive a da ne rizikujem da izgubim podatke sto imam.
i kod mene je bio isti problem.... ali koliko se secam samo je glupi W7 zaboravio da dodeli slova particijama. Idi prvo to probaj, da stavis slova, ako nije onda dalje nesto.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.