Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Iskustva
STRANA 1 OD 1
FAQ Iskustva 15.06.2010. 11:36 T27503

status: user
broj poruka: 532
Ima li neko ovakav fles stik i kako se pokazao oko brzine citanja i upisa nalik na ostale ili je prespor?TRANSCEND Flash 4GB JetFlash V33 TS4GJFV33

http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?LangNo=0&ModNo=188

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Ja imam ovaj 15.06.2010. 11:57 #222839

broj poruka: 3742
http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=131&LangNo=0&Func1No=1&Func2No=76

model od 4GB i sasvim sam zadovoljan. Jes da im kočnica nije baš najsrećnije rešena pa se desi da upadne tu i tamo prilikom ubadanja u usb.

Upis i ispis su veoma zadovoljavajući.
support normality

imarkovic > FAQ 15.06.2010. 12:46 #222857

broj poruka: 19012
na zalost, ja ti ne bih preporucio ni jedan flash od Transcend, Kingston, Kingmax, Toshiba, jer su uzasno spori i nekvalitetni, a evo po meni sa kojima ja imam odlicna iskustva:
1. Corsair
2. SanDisk
3. PQI
4. Apacer

Transcend izbegavam, jer su mi svi flesevi pocrkali, zatim, plastika im je izuzetno loseg kvaliteta, sto se recimo ne moze reci za njihove rekove, ne znam zasto je to tako, ali rekovi su im VRHUNSKI. Sve u svemu, ovaj V33 je sasvim ok, i brz je, tako da, to je ok, ali ostale izbegavaj...ja bih sada uzeo neki PQI, oni su odlicni sto se tice fleseva i cene.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs