imam samsung dvd rezac i sve je bilo ok do danas pri rezanju sada mi kaze data calibracion eror koristim nero 6 i sky pro dvd uzeo sam obucan verbatioum cd da narezem nema razlike sta mi je ciniti? uzgred narezao je oko 80tak dvd i star je oko god retko ga koristim sem za rezanje jer imam dvd citac
jedan takav sam zamenio zbog takve greshke. Na netu se mogu naci neka reshenja ukoliko je software u pitanju, nekima je pomoglo, u mom sluchaju nije. Proguglaj, na netu cesh naci tone postova vezane za taj sluchaj, mozda upali.
Zameni kabl, fleshuj novi firmware, probaj drugu verziju Nera.... Ako ovo ne resi problem moraces novi...
:: :: imam samsung dvd rezac i sve je bilo ok do danas pri rezanju sada mi kaze data calibracion ero :: koristim nero 6 i sky pro dvd uzeo sam obucan verbatioum cd da narezem nema razlike sta mi je ciniti :: uzgred narezao je oko 80tak dvd i star je oko god retko ga koristim sem za rezanje jer imam dvd citac
Čim prijavljuje calibration error znači pravac reklamacija, ili pravac kontejner. Samo prvo preko kolena, pa onda u kantu da se ne dograbi njega jedan od prevrtača kanti sa PCberze pa posle da ga prodaje za 100 evra kao Limited Edition unikat... __________________ Scourge of PCBerza
... da vidiš šta sve ima unutra, iz prve ruke. Posle možeš nekom i da ispričaš.... usput, kad ga već rasklopiš, očisti sočivo lasera magičnom krpom ili štapićem za ušesa i destilovanom vodom.... čisto da se nije neki q nalepio na sočivo...
da li postoji 5.25` optika sa 3 ili jos bolje 5 godina garancije? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Mislim da nema, čak ni ova nova nikad zaživljena BR optika... Ali, ja bi ti kao prodavac ponudio tu mogućnost, kao kod lap-topova, da dokupiš garanciju za te godine. Dakle, normalna je godinu dana. Kako ih i kod normalnog rada, skoro polovina otkaže, onda bi se to svelo na računanje kvota kao i kod spotskih kladionica: ja bi ti kao prodavac ponudio kvotu po kojoj ja sigurno dobijam pare, a ti sigurno dobijaš zadovoljenje svoje strasti: za svaku godinu produženja garancije, tražio bi ti 2000 dinara plus, eventualno, 1500 dinara plus. Dakle, optika sa 3 godine garancije koštala bi oko 5000 dinara a sa 5 godina garancije, 7 do 8.000 dinara. Ako bolej pogledaš, neke marke i MARKE su se upravo prodavale po ovim cenama.... dok im nivo škarta nije satro i tu računicu i kvotu.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: da li postoji 5.25` optika sa 3 ili jos bolje 5 godina garancije? :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Nazalost,nema mu pomoci ni sa firmware-om ni sa raznolikim software-om za rezanje.Jednostavno je pobrljavio sam kontroler,ili mehanika za kontrolu kalibracije lasera.Dakle,servis/garancija,ili new,a mozda i Limundo(neispitan),kao dobio od tetke iz Nemacke(ne postoje tamo polovnie komponente),pa nisam imao na cemu da ga probam,koristim digitron,pocket pc,sega mega,C64,ZX spectrum,donkey kong igricu sa dva ekrancica...:)))Hint:Samo pazi da ti ostale aukcije ne sadrze razne pc konfiguracije i delove,i naravno i da nisi pc serviser:)),i uz malo srece ode si on za tisucu novih dinara,dodas jos toliko i na konju si!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: imam samsung dvd rezac i sve je bilo ok do danas pri rezanju sada mi kaze data calibracion ero :: koristim nero 6 i sky pro dvd uzeo sam obucan verbatioum cd da narezem nema razlike sta mi je ciniti :: uzgred narezao je oko 80tak dvd i star je oko god retko ga koristim sem za rezanje jer imam dvd citac
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.